пулев анди руис

Международната федерация по бокс (IBF) не е уважила молбата на Кубрат Пулев за незабавен мач за титлата на организацията срещу Анди Руис. Вместо това е уважено искането на Руис и мениджъра на Антъни Джошуа за отлагане на официалната защита.

Точно заради петицията на Пулев е бил обявен реваншът между Джошуа и Руис, който ще е на 4 декември в Саудитска Арабия, пише 24 часа.

От IBF намекнали пред Хърн, че няма да чакат още дълго да се натутка с подписването на договор за реванша и ще отнемат титлата на Руис, за да направят мач за вакантния колан при свръхтежките.

Сега обаче идва задължението след двубоя на 4 декември да бъде прескочен претендентът на Световната боксова организация и да се стигне до мач с Пулев, който от доста време е претендент на IBF.

Решаваща се оказала намесата на няколко от богатите саудитски фамилии, които осигурили 100 милиона долара за реванша между Руис и Джошуа.

Първоначално двубоят трябваше да бъде в Кардиф, но мексиканецът с американски паспорт категорично отказа да се бие на британска територия по целия свят след невероятния скандал заради положителната проба за анаболни стероиди на Дилиан Уайт. Въпреки че първата проба е дала положителен резултат точно английската антидопингова агенция е разрешава на своя боксьор да се бие въпреки опасността за здравето на другия боксьор. Иначе англичаните вярват искрено, че водят война с допинга по цял свят.

Кобрата се доближава до голямата си мечтаКубрат Пулев и щабът му официално са подали искане за мач с шампиона на Международната боксова федер…Jul 27 2019skafeto.com


loading...