На булевард „Пушкин“ в Минск, столицата на Беларус има обикновен панелен блок, построен през 1970 година. Правоъгълна форма, 5 входа, миниатюрни стаи, кухни, бани и тоалетни, пише jenata.blitz.bg.
Но един от стопаните обединява два апартамента и прави от тях това, което може да се намери само в най-модерните и престижни съвременни сгради – просторен апартамент с четири стаи, едната от които – 28 кв. м.
В новия апартамент има две бани, в едната от тях можете да живеете, като в отделно жилище, прозорец до пода в спалнята, голямо антре с правилната форма.
И всичко това е напълно законно – ремонтът е проверяван от няколко комисии, които не открили никакви нередности при извършването му.
Никой не вярва, че в тази панелка има приказен апартамент след ремонт (СНИМКИ)
Никой не вярва, че в тази панелка има приказен апартамент след ремонт (СНИМКИ)

Никой не вярва, че в тази панелка има приказен апартамент след ремонт (СНИМКИ)
Никой не вярва, че в тази панелка има приказен апартамент след ремонт (СНИМКИ)Саниране ли? Пловдивчанин преобрази панелката си в стар български битов стил (СНИМКА)Санирането на кооперации стана тотален хит, когато за първи път стана ясно, че тази инициатива ще бъ…May 12 2017skafeto.com

– Това бяха два малки апартамента: двустаен и тристаен, както и част от общия коридор на етажа със съгласието на съседите. На мястото на голяма баня, чиято площ е 11 квадратни метра. м, преди реконструкцията имаше кухненски бокс, баня и тоалетна.
Честно да си призная вече не си спомням колко много време ми отне да узаконя плана за този ремонт, който извърших през 2011 г., разказва собственикът на имота Александър.
Преградните стени не са премахнати изцяло при ремонта. Те са оставени частично и изпълняват роля на носещи колони. Това е позволило да бъдат реализирани сложните идеи в панелен блок, където уж нищо не трябва да се пипа. Така например в спалнята има френски прозорец до пода.
Новият апартамент е с обща площ от 121.6 кв.м. Той се се намира на 7-ия етаж на 9-етажна панелна сграда и се продава чрез услугата Onliner.by за $ 135 хиляди.Браво! БГ таланти зарадваха Пловдив. Рисунка на прекрасно дете грейна на фасадата на панелка (СНИМКИ)Художниците Димитър Механджийски и Васко Лалов зарадваха жителите на Пловдив, след като изрисуваха г…Oct 24 2016skafeto.com


loading...