Нинова брифинг пресконференция избор на нов председател на БСП
Източник: БСП

Премиерът изглежда много нервен и обречен за София. Това каза лидерката на социалистите Корнелия Нинова по време на брифинг във връзка с думите на Бойко Борисов от тази сутрин, пише news.bg.

По-спокойно, съветва го соцлидерът. Премиерът доста тича пред вятъра, убедена е тя. Нинова припомня на премиера, че упреците към левицата за предишни избори не са му свършили работа. Червените още не са издигнали кандидатурата си за столицата.

Червените ще сменят модела на управление на София „ремонт на ремонта“. Левите искат чист въздух в столицата, както и места в яслите и детските градини в София.

Метрото във Виена по-евтино от софийскотоВиена… столицата на Австрия и един от най-приказните градове в света, а като такъв – с доста висок…Aug 26 2019skafeto.comПо-спокойно с упреците, кампанията още не е започнала, гледайте си вашите дела, отново призова Нинова. Тя настоява за една спокойна кампания на местния вот.

Синът на Корнелия Нинова с апартамент в МанхатънСинът на лидерката на БСП Корнелия Нинова – Рафаел, явно вече е постигнал американската си мечта. Мл…May 8 2019skafeto.com

Червеният лидер коментира препоръките на премиера към партията, заявявайки, че червените не слушат неговите съвети. Нинова иска пробив в София, обединявайки около един кандидат граждани. Кандидатът на БСП на червените щял да бъде утвърден на градската конференция на 14 септември.

Палат с декар двор, баровско барбекю, специален асфалтов път – ето го имението на Мая Манолова (ГАЛЕРИЯ)Баровски палат в популярното сред столичните ВИП персони село Рударци край София приютява Мая Маноло…Aug 20 2019skafeto.com

„Ще имаме и пленум на 3-ти септември, на който трябва Националният съвет да одобри първите около стотина кандидати, издигнати от общинските ни структури.“, допълни Нинова.

Нинова коментира и ситуацията с мръсния въздух в страната и липсата на места в детските ясли и градини в столицата.

„Мислим, че е много необходимо да се промени и специалният доклад на Европейската сметна палата, която казва, че България е с най-мръсния въздух в Европа, и за 9 години в София не е направено почти нищо, за да се намали запрашаването. Има и много голяма нужда и от промяна в това родителите да не стоят денонощно на опашки, за да си записват децата в детските градини и яслите в София.“.
София е готова за промяна! Горещо проучване дава сериозна преднина за Манолова срещу ФандъковаЛошата инфраструктура, презастрояването и мръсният въздух са сред основните проблеми, сочени от жите…Aug 27 2019skafeto.com

loading...