Уикенд блока „Събуди се“ се завръща в ефира на Нова телевизия за есенния сезон тази събота, а дебютът си ще отбележи със специален проект, посветен на примата на родната естрада Лили Иванова, съобщава „Блиц“.
Той ще се разгърне в рубриката на Ива Софиянска със заглавие „Да обичаш Лили“. Зрителите ще видят певицата през погледа на музикантите, за които най-голямото признание е да застанат до нея на сцената. Не само професионалният, но и личният им живот е белязан от безкомпромисните стандарти на изпълнителката на „Ветрове“.
Веселин Веселинов–Еко ще сподели, че неговата майка се убеждава в музикалния му талант едва, след като започва да работи с примата.Нерадостна участ очаква водещия Цветан Николов, катастрофирал мъртво пиян с 2,87 промила в СофияНародният театър и Спортният тотализатор отлагат уволнението на Цветан Николов, по-известен като Цец…Sep 4 2018skafeto.com

Беквокалистките от триото LaTiDa казват, че често получават от нея и модни съвети за перфектна визия.
Водещата на „Говори с Ива“ разпитва още пианиста Оги Енев, цигуларя Орлин Цветанов, китариста Ангел Дюлгеров и барабаниста Росен Ватев.
Втората част на проекта ще бъде излъчен на 15 септември, когато за първи път тонрежисьорът Ангел Попов-Ачо ще разкрие подробности от 30-годишното си приятелство с Лили Иванова.
След като вчера водещата на неделното издание на „Събуди се“ Лора Крумова даде живот на второто си дете – Мина, предаването ще се довери на професионализма на Мира Иванова и за двата уикенд дни. Все още не е ясно дали Лора ще бърза да се върне в ефир.Милен Цветков обречен на глад заради кредит: Уволненият водещ във война с Нова телевизия за обезщетениеПопулярният водещ Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от Нова телевизия офиц…Aug 30 2018skafeto.com

loading...