Баневи Банев опасност

Арестуваният олигарх Николай Банев ще стане дядо, докато лежи в ареста, доверяват хора от неговото обкръжение. Неговият син Николай-младши и съпругата му Радостина усилено работели за наследник след скромната сватба, на която се венчаха тайно през лятото.
И двамата вече се чувствали готови да бъдат родители. Младежът бил кадър на престижна компания, а избраницата му движела своя модна къща, от която изкарвала добри пари. Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, но със сигурност Банев-младши не държал да получи благословията на баща си и не възнамерявал да го уведоми, че му предстои да стане дядо.

Припомняме, че наследникът на олигарха, който е от брака му с покойната бизнес дама и поетеса Дочка Банева, бе призован на разпит от Специализираната прокуратура във връзка с изпраните 1 милиард лева, за които баща му и съпругата му Евгения Банева са обвинени. Банев-младши направи тежки разкрития за семейните отношения. Николай заяви, че преди време баща му и Евгения са направили опит да продадат картини и вещи, принадлежали на майка му Дочка. А също и че след като се е разсиновил от мащехата си, е бил заплашван от собствения си татко, че ще го прати в деветия кръг на Ада.
На 2 декември миналата година Банев-младши е предложил на дизайнерката Радостина да му стане законна съпруга. За щастливото събитие олигарсите не са били уведомени, тъй като те не поддържали отношения с Николай. Пет месеца по-късно двойката вдига скромна сватба, на която, естествено, бащата и мащехата на младоженеца не са били поканени. Любопитен детайл е, че сватбата на младия Банев е била на 19 май, когато цял свят бе вперил поглед към Лондон, където се взеха принц Хари и Меган Маркъл.

Снахата на Баневи е известна персона в морската ни столица Варна. Радостина е сред изявените красавици в града, а от пет години се подвизава и като успешен дизайнер. Още докато учи във френската гимназия във Варна, шие дрехи за себе си и за приятелки. Тогава решава да осъществи детската си мечта да се занимава професионално с мода и записва „Мода и мениджмънт в модата“ в Свободния университет в морската столица. С подкрепата на родителите си Фотева основава бранда си през 2013 г. Освен елегантните вечерни облекла Радостина разработва линия спортно-елегантни и всекидневни модели.
Николай Банев-младши пък е завършил образованието си в Англия, а преди 2 години се завръща у нас, като започва работа в частна фирма във Варна. И към момента той и сестра му Раиса, която е доведена дъщеря на олигарха, водят дела срещу него за полагаемото им се наследство от покойната им майка Дочка. „Водещо за мен винаги е било да защитя паметта на майка си, а не материалните облаги. Справедливостта и истината преди всичко!“, отсича синът на Банев.

loading...