Пореден грандиозен гаф беляза предаването ВИП Брадър. Само преди дни на полуфинала на предишния сезон шоуто изневиделица спря, а на негово място започнаха „Господари на ефира“. Едва след като Господарите приключиха, започна отново ВИП Брадър.
Днес се случи почти идентичен инцидент. Водещите Ники Кънчев и Азис оповестиха визитката на съквартирант номер три. Това бе Албена Вулева, но изневиделица звукът на клипа й спря, а секунди след това бе спряно и видеото.
Нов жесток гаф на ВИП Брадър и Нова телевизия! Конфузните ситуации валят една след друга (СНИМКИ)
Нов жесток гаф на ВИП Брадър и Нова телевизия! Конфузните ситуации валят една след друга (СНИМКИ)
Драма зад кулисите на „ВИП Брадър“: Ники Кънчев вдигна мерника на Алекс Сърчаджиева!Ники Кънчев се подразни на ко-водещата на „ВИП Брадър“ Александра Сърчаджиева. Обект на лошите му чу…Nov 2 2018skafeto.com

Продуцентите пуснаха кадри от Къщата, където вече се намират певицата Емануела и плеймейтката Златка Райкова – по-известна като Русата Златка.
„Извиняваме се за техническата неизправност. След малко ще видите кой е съквартирант номер три, а сега ще видите кой е под номер четири“, извини се Ники Кънчев.
След Вулева се появиха двама съквартиранти – актьорът Станимир Гъмов и Мис България Евгения Калканджиева.
Припомняме, че гаф ознаменува и старта на новия сезон на Big Brother: Most wanted 2018. Първият участник се оказа певицата Емануела.
Нов жесток гаф на ВИП Брадър и Нова телевизия! Конфузните ситуации валят една след друга (СНИМКИ)

Тя реши да заложи на доста шармантна дълга рокля с ресни. Това обаче, което шашардиса зрителите е, че певицата нямаше сутиен под дрехата си. За успокоение на повечето зрители тя поне не бе забравила да си сложи гащи.
Водещият Ники Кънчев все пак реши да се стегне и успя да я попита дали сърцето й е заето и като необвързана жена ли влиза в Къщата.
Много интимни въпроси ми задаваш. Моето сърце е винаги заето“, почна да шикалкави певицата, която така и не призна сама ли е в момента или има мъж до себе си.Грандиозен гаф във ВИП Брадър! Зрителите на пошлото шоу бесни, не е ясно какво става с парите от SMS-ите имНа огромен гаф станаха свидетели късно снощи зрителите на ВИП брадър. Живото предаване бе прекъснато…Oct 31 2018skafeto.com

loading...