Милен Цветков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Свалянето на Милен Цветков от ефира на Нова телевизия беше една от големите медийни новини в края на миналата година. Мотивите за спирането на предаването му не бяха никак убедителни и у зрителите остана усещането, че Цветков е станал жертва на директния си стил и навика да не спестява нищо на силните на деня.Прокуденият от Нова тв Милен Цветков в тежка депресияИзгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка депресия. Култовият тв водещ ход…Feb 5 2019skafeto.com

Журналистът Милен Цветков, който не е на екран от август 2018 г., отново се връща като водещ. Този път не с тв предаване, а във Фейсбук в предизборното студио „Избери страна в битката за България“, в което ще се представят кандидатите на „Демократична България“ за евровота, пише clubz.bg.

„Интервюта с нашите кандидати за евродепутати и лидерите на Демократична България“, се обяснява в профила на политическата формация в социалната мрежа.
Въпросите към Иванов са изцяло предизборни: „Как отговаряте на хората, които си казват „Защо да си давам гласа за малка политическа сила, след като тя няма да спре БСП от властта“?; „Трябва ли ГЕРБ да продължи да управлява независимо от резултата на изборите?“ и т. н.

„Избери страна“ е с адрес www.facebook.com/chasatnamilencvetkov, фейсбук канала, който преди Милен Цветков използваше за комуникация с телевизионните си зрители.
„Часът на Милен Цветков“ се излъчваше по Нова тв до август 2018 г. в полунощ, всеки делничен ден.

„Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA“, с това съобщение от телевизията обясниха решението си да свалят предаването от екран.
Два месеца по-рано водещият получи нещо като предизвестие.

През юни 2018 г. Нова тв не излъчи предварително заснет епизод на „Часът на Милен Цветков“, тъй като „не отговаря на стандартите на телевизията за обективност, истинност и баланс на гледните точки“. Една от предварително обявените теми за неизлъченото предаване беше „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“. Борисов обяви, че няма нищо общо със скандала и поиска от телевизията да не „забъркват името му в цензура или автоцензура“.Милен Цветков обречен на глад заради кредит: Уволненият водещ във война с Нова телевизия за обезщетениеПопулярният водещ Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от Нова телевизия офиц…Aug 30 2018skafeto.com