Култовото шоу „Господари на ефира“ няма да продължи да се излъчва по Нова телевизия, съобщи агенция „Блиц“, като се позована два независими източника.
От началото на годината предаването не върви в ефир, защото се водят тежки преговори за продължаването на договора му. „Говорим с всички възможни и желаещи „Господари на ефира” телевизии. Интересът е голям дори и от по-малки телевизии, въпросът е да видим с кого ще се разберем в крайна сметка”, заяви наскоро продуцентът на провокативното предаване Джуди Халваджиян.
Медията уточнява, че шоуто, което се радва на рекордно висок рейтинг, няма да стартира в телевизията, в която досега се подвизаваше. Причините са неяснотите около собствеността на медията.Мария и Рачков съсипани след спирането на „Господари на ефира“Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането на „Господари на ефира“, в което миналата е…Jan 23 2019skafeto.com

Припомняме, че юли месец миналата година Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) забрани придобиването на „Нова Броудкастинг Груп“ от компанията на чешкия магнат Петер Келнер. Така че в момента не е много ясно кой ще е новият собственик на телевизията.
Тази несигурност е била основната причина „Господари на ефира“ да тръгне по нов път. Шоуто е едно от най-гледаните в страната, като освен със забавни скечове, се отличава и с разследвания за безумията, които се случват в страната.
В медийните среди са категорични, че предаването е апетитна хапка за няколко телевизии, които вече се облизват да се преборят с конкуренцията.3 години затвор грозят брата на Димитър Рачков: Прокуратурата решава съдбата му навръх КоледаДо 22 декември е удължено разследването за откритата дрога в дома на брата на Димитър Рачков – Петър…Dec 2 2018skafeto.com

loading...