попйорданов

Само 6 години след смъртта на Чочо Попйорданов името от вратата на гримьорната му в Народния театър е било изтрито.

За това с огорчение сподели вдовицата му Даниела, която се почувствала разочарована и обидена. Тя не знаела с точност кой е инициирал този акт и кой го е осъществил, но колеги на големия ни актьор не й спестили възмутителната новина.
Най-накърнена Даниела била от факта, че когато Чочо починал, в публичното пространство мнозина видни личности от артсредите се изказали, че ще направят и невъзможното той да бъде запомнен завинаги и така предложили идеята на гримьорната му в Народния театър да бъде поставена златна табелка с негово име. Колегите на артиста от първата ни трупа искали да окачат надписа на вратата, където култовият хъш се приготвяше за овациите на публиката преди всяко представление.Бащата на покойния Чочо Попйорданов дочака и хубави дни. Иван съобщи важна новинаБащата на покойния популярен актьор Чочо Попйорданов – Иван най-сетне дочака хубави и щастливи дни. …Jan 11 2017skafeto.com

Тогава се твърдеше, че златното признание ще бъде финансирано както от бюджета на театъра, така и чрез лични средства на артистите, дадени под формата на дарение. Почти 6 години след трагичния 5 май 2013 г., когато Чочо напусна света на живите, идеята не просто не е реализирана, а дори обикновеният надпис с имената му е бил махнат. Подобна съдба с прискърбие Даниела сподели, че предрича и на Иван Ласкин, който отлетя при най-близкия си приятел на 6 януари тази година.
Съпругата на Чочо всъщност е сред най-големите опори на покрусената Александра Сърчаджиева и бе неотлъчно до нея по време на боледуването на Иван, на опелото му, както и сега.

Даниела разкри, че й е било трудно да сподели и на своята дъщеричка, че и чичо й Иван е отишъл на небето при баща й. Приживе Ласкин бил като втори татко за малката Катя, с която се чувал много често. „Когато й казах, че е починал, тя ме попита: „Мамо, защо всички, които обичаме, стават звездички?“, споделя Даниела и разказва, че при тези думи изпаднала в ступор и така и не намерила сили да даде отговор на дъщеричката си.Йоана Буковска проговори за Чочо Попйорданов! Това между нас беше повече от любов (ВИДЕО)Изключително искрен и трогателен апел отправи към широката публика Йоана Буковска. В разговор с Мон …Apr 9 2017skafeto.com

loading...