местните избори

ПП „ГЕРБ“ е в отлично състояние, като това лесно се видя от провелите се избори за представители в Европейски парламент през месец май. Основният опонент на партията, сега местните избори, са популизмът, лъжите и манипулациите. Toва стана ясно по думите на столичният кмет и кандидат за нов четвърти мандат Йорданка Фандъкова пред Нова телевизия.

„В последните седмици г-жа Манолова може би заради недостатъчната компетентност има твърдения, които не са верни“, посочи Фандъкова. Говорило се, че предопределен кандидат щял да спечели процедурата за обществена поръчка за доставка на електробуси, което не е вярно.

Тя обясни, че с премиера Бойко Борисов не си поставят условия, а водели разговори, обсъждали и взимали решения. Моите условия винаги са свързани с града и винаги съм защитавала всеки един проект за столицата, защото никога средствата не идват даром, а трябва да се подготвят проекти и да се защитават. „Моите условия са София“, категорична беше Фандъкова.

По думите ѝ опитът винаги е полезен, но също така и пропуските, стига да си взимаме поуки. За 10 години винаги се допускат грешки, хората не очакват оправдания, а очакват да поправим грешките, които залягат нови проекти, ясен график и нови източници на финансиране, каза Фандъкова.

Димитър Ганев: Фандъкова и Манолова търсят градската десница„В битката за София за мен няма съмнения, че на балотаж ще бъдат кандидатите на ГЕРБ и БСП – Йорданк…Sep 19 2019skafeto.com

Основният опонент на ГЕРБ на изборите били популизмът, лъжите и манипулациите

По отношение на реконструкцията на столичната улица „Граф Игнатиев“, столичният кмет заяви, че реконструкцията е била абсолютно необходима. Фандъкова обаче призна, че се е предоверила на изпълнителите за срока на изпълнение на ремонта. Според нея днес вече има резултат от ремонта.

Освен грешките, ние имаме огромни резултати в промяната на града за последните 10 години. Фандъкова се похвали с инвестициите в градския транспорт, подобряване качеството на въздуха, заложените повече санкции и изисквания, инвестициите в метрото.
Манолова „поставя в плик“ фирмата, която печели една от „бързите поръчки“ за електробусиДоскорошният омбудсман на Републиката и настоящ кандидат за кмет на София на местни избори следващия…Sep 21 2019skafeto.com

loading...