Снимах се с младо и хубаво момиче и показах на хората, че съм мъжкар. Няма какво да се лъжем – има гейове сред поповете, но има и мъжкари като мен.“
Това заяви пред вестник „България днес“ отец Иван, след като отшумя цялата олелия около две негови смущаващи снимки. На фотосите духовникът позира с едрогърдата Ина Михайлова от монтанското село Якимово и лакомо посягат към голямо парче агнешко месо.
Двамата бяха набедени, че не само се закачат на фотосите, но и са имали интимни отношения. „Не съм правила секс с отец Иван. Чувствам го като втори баща. Откакто излязоха снимките, се чувствам много зле – не мога да спя, чувствам се виновна„, сподели откровено пред „България Днес“ Ина. Тя е благодарна на дядо Иван, че й помага много и е един от най-близките й хора.
Отец Иван хвърли истинска бомба: Някои попове са гейове! Аз съм мъжкар, затова се снимах с младо и хубаво момиче
                                                                                           Снимка в. „България днес“

Месец по-късно отчето гледа философски на цялата история.
„В нито един момент не съм изпитвал притеснение или неудобство. Знаех, че темата ще отмине, защото не е нещо наистина важно. От въпросната вечер и други хора се снимаха с месото, и други хора се снимаха с мен, но само тези снимки излязоха наяве. Знам кой се опита да ми навреди и пусна снимките. Опитах се да се свържа с човека, който завъртя интригата, но се крие от мен и не мога да го открия“, добави духовникът, който помага на стотици бедстващи хора.
Дядо Иван предпочита да коментира с усмивка цялата история и да не й придава сериозност.Отец Дионисий към Борисов и министрите му: Вън от храма! Духовникът призова от църквата да бъдат отлъчени и депутатиС революционно предложение излезе бившият предстоятел на храм-паметника „Александър Невски“ архиманд…Jan 23 2018skafeto.com

„Пошегувах се, че съм показал, че не съм джендър. Сега ще кажа, че съм мъжкар, а не съм гей. Защото и такива има сред поповете. Както са казали хората – във всяко стадо си има мърша. Да са живи и здрави всички – зло не мисля на никого“, заяви свещеникът.
По време на разговора с вестника отчето сподели, че е на лечение в Разлог, тъй като здравословното състояние на краката му е много лошо. Преди около два месеца крайниците му бяха поразени от острото инфекциозно заболяване червен вятър. „Много ме боли! Особено ако е топло, не мога да стоя на едно място от болка. Топя се в един минерален извор в планината и вярвам, че ще оздравея. Много време мина, а подобрение няма. Вярвам, че лековитата вода ще ми помогне“, каза още отчето.

loading...