Милянкова

С влязло в сила решение на Софийският апелативен съд (САС) по иск на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) от бизнесмена Росен Чолов и актрисата Ирена Милянкова се отнема имущество на обща стойност 547 507 лв.
Бизнесменът е осъден да заплати на КПКОНПИ 16 660 лв юрисконсултско възнаграждение и 984 лв. разходи за експертизи, съобщават от комисията.
През 2013 г. Ч. беше привлечен като обвиняем за това, че в периода 2003-2013г. е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора с цел проституция.Голямата ни актриса Йорданка Кузманова хвърли истинска бомба: Юрий Гагарин беше влюбен в мен!Първият космонавт Юрий Гагарин е бил влюбен в голямата българска актриса Йорданка Кузманова! Това се…Nov 1 2018skafeto.com

С решението на САС от Ч. и М. се отнема левовата равностойност на дружествени дялове и суми по сметки в различни банки, както и паричната равностойност на двуетажна сграда с двор в гр. София, уточнява вестник „Труд“. Имотът не подлежи на отнемане, тъй като е купен с банков заем. Изчисленията на инспекторите на КПКОНПИ, които са потвърдени от съда обаче показват, че през целия проверяван 10-годишен период Ч. и М., с която е живеел на съпружески начала, не са имали достатъчно законни доходи, за да покриват разходите си, включително и вноските по ипотечния кредит.Сензационна версия! Лекари уморили голямата ни актриса Невена Коканова, Августин Пейчинов ги съдиГолямата Невена Коканова е можела да живее още, ако лекари не са объркали диагнозата й!
Това разкрих…
Dec 4 2018skafeto.com

loading...