Мегз припадна в залата, а транспортният бос бе оставен в ареста, предаде Plovdiv24.bg.
Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване. Спрямо въпросния бизнесмен Румен Рончев са повдигнати обвинения за обсебване и за кражба – престъпления по чл. 206 ал.3 вр. ал.1 вр. чл. 20 ал.2 вр. ал.1 от НК и по чл. 194 ал.1 от НК.
Видеото вижте тук!
Чувайки решението на съда, Меглена Каканашева избухна в сълзи и изпадна в истерия. Последва светкавична реакция и обаждане на телефон 112, ала тримата охранители на Мегз отказаха бързата помощ и обясниха, че те ще я изкарат от залата, уточнява Trafficnews.bg.Дизайнерката Мегз с обвинение от прокуратуратаДизайнерката Миглена Каканашева или по-известна като Мегз е получила обвинение от районната прокурат…Jan 9 2019skafeto.com

„Той е животът ми, не мога без него“, проплака Мегз, след като чу решението на магистратите. „Обичам те безумно“, пък бяха и последните й откровения, отправени към Рончев, който бе изведен от съдебна охрана от залата. Бизнесменът обаче остана безмълвен и не обърна внимание на Каканашева. Съпругата му Зорница пък заяви, че това са циркове и че Мегз симулира.
„Винаги така прави, когато не й изнася“, обясни тя действията на Каканашева и напусна залата с разочарование, споделено и от адвокатите на съпруга й.
От последните минути: Мегз не издържа и припадна в съдебната зала (СНИМКИ и ВИДЕО)

Припомняме, че Каканашева се яви днес в съда напълно неочаквано и обясни, че е тук да подкрепи „мъжа, с когото е“. Това се случи в тотален противовес на събитията от миналата седмица, когато Рончев обвини дизайнерката, че искала да му открадне фирмата и го въвличала в измамна схема. Мегз коментира, че тази реакция на гаджето й Рончев била под влияние на „много тежък психически натиск“ и анонсира данни, че той е внесъл документи за развод със съпругата му Зорница.
Днес Рончев бе вкаран в съдебната зала, където го очакваха жена му – Зорница, дъщеря му и Мегз. Мъжът обаче дори не погледна Каканашева.
От последните минути: Мегз не издържа и припадна в съдебната зала (СНИМКИ и ВИДЕО)

Адвокатът на Рончев – Пламен Бонев, поиска клиентът му да бъде освободен под парична гаранция. Той обоснова по-леката мярка с факта, че бизнесменът има семейство – жена и дете, за които да се грижи. Защитникът подчерта, че Рончев е неосъждан и се ползва с уважение в обществото.
Прокурорът по делото обаче категорично помоли съдебния състав да потвърди решението на от предходната съдебна инстанция, с което Рончев бе задържан в ареста. Той посочи, че има всички основания да се смята, че Рончев е автор на престъплението, както и че има опасност да извърши нови противозаконни деяния. В мотивите си, държавният обвинител представи разпис на свидетел по производството, в който се твърди, че Рончев е подбуждал служители си към кражби. „Даваше нареждания да се краде от товарите“, се твърди в свидетелските показания.

Гаджето на Мегз се разприказва за схемитеБизнесменът Румен Рончев, който бе арестуван заради застрахователна измама, свързана с дизайнерката …Jan 10 2019skafeto.com

loading...