Петя Дикова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Поли Гергушева е новият водещ на COOL…T от тази събота – 9 март, съобщиха от предаването. Петя Дикова излиза в майчинство.

Поли Гергушева е позната на зрителите с репортажи на социална и лайфстайл тематика.
Тази събота ще й гостуват Мери от „Мери Бойс Бенд“ и Ромина Андонова, вече Тасевски.
Специално ще говори звездният коафьор Кирил Мумджиев, чиито клиенти са канадските и холивудски знаменитости.
Екипът на предаването ще бъде и на сцената с музикантите от супер групата „Фондацията“, а за финал зрителите ще научат как така Искрата влиза в ролята на неандерталец, холандски търговец и американец от бъдещето в новия си клип.Гаджето на Петя Дикова разкри какво бебе чакат и името, което са му избрали (СНИМКИ)Гаджето на Петя Дикова – Илиян Любомиров, който е ко-водещ в предаването „На кафе“, коментира бомбат…Dec 17 2018skafeto.com

Поли Гергушева от години прави репортажи на социална и лайфстайл тематика. Тя влиза в ефир и ролята на водеща от девети март.
Петя Дикова разкри щастливата новина именно в средата на декември миналата година и то по много интересен начин. Илюзионистът Андрю Басо, който й гостуваше тогава, я помоли да разкрие пола и името на бебето си. Петя призна, че с Илиян очакват момче и засега са се спрели на името Александър, и разбира се, Андрю позна.
Освен това, той предположи, че цифрата 9 е много подходяща за раждане, въпреки че Петя не конкретизира кога точно е терминът й.Нанесоха жесток удар на гаджето на Петя Дикова, принудиха го на грандиозна промяна! (СНИМКИ)Гаджето на Петя Дикова е получило доста тежък удар. Илиян Любомиров, който от няколко месеца се изяв…Jan 15 2019skafeto.com


loading...