Катя Близнакова

Казват, че ако човек се доближи достатъчно близо до смъртта, идва миг, в който си припомняш живота си като на филмова лента. Нещо подобно е изживяла вчера и популярната ни певица Катя Близнакова.Грозно: Георги Христов ръси жестоки обиди за Катя БлизнаковаЕстрадният певец Георги Христов често изпада в изолация и депресии. Според негови близки, това в гол…Apr 22 2019skafeto.com

Тя видя живота си на лента след неприятен пътен инцидент вчера следобед, пише show.blitz.bg. Изпълнителката на „Лиляно моме“ като по чудо оцеляла след катастрофа на магистрала „Тракия“.

Близнакова пътувала от София към Горно Вършило, където има вила. Зад волана бил нейният озвучител, а тя и нейна приятелка се настанили удобно на задната седалка. Точно преди Ихтиман автомобилът излетял вляво и се е врязал в мантинелата в средата на платното на магистрала “Тракия”.

Двете дами си помислили, че шофьорът възнамерява да изпревари и затова предприел тази маневра. Когато се ударили странично в мантинелата разбрали, че всъщност бил заспал. „Господ беше с нас. Добре че по това време нямаше други автомобили, защото ако някоя кола летеше със силна скорост щеше да ни помете и да се случи най-лошото“, призна пред „ШОУ“ обичаната певицата.

„Не знам как е успял да заспал при, при положение, че ние отзад си говорихме.След като колата се отърка в мантинелата аз креснах и той тогава се събуди. Имали сме небивал късмет. Днес ще ходя на църква, защото съм в шок от случката вчера.

Тогава не осъзнавах много какво се случва, но снощи си дадох сметка какво е можело да се случи. Можеше да не съм между живите вече“, споделя още тя.Нека се насладим на това прекрасно изпълнение от безграничния български фолклор (ВИДЕО)Пиринската фолклорна област е изключително богата на народни песни. От трудовите песни най-характерн…Dec 15 2016skafeto.com


loading...