Като две капки вода Мария

Певицата Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на уникалното шоу за преобразявания „Като две капки вода“, което стартира на 25 февруари от 20:00ч. по Нова телевизия. Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета „Лунен сън“, „Нищо“, „Видимо доволни“ и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa шоуто.
Още един участник в "Като две капки вода" стана ясен

По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизвестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер.

„Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. „Като две капки вода“ е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, споделя българската поп икона.

В минал сезон на шоуто певицата обра овациите на публиката като специален гост с образа на своя колега Миро. „Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.

Тита и Папи Ханс ще пеят в „Като две капки вода“Забавното шоу „Като две капки вода“ по Нова телевизия се очаква да започне тази пролет като Тита и П…Jan 25 2019skafeto.com

loading...