Павел Поппандов е един от най-великите български актьори. Със знаменитите си роли в няколко емблематични комедии той се превръща в любимец на няколко поколения българи. Сега Павката изненада феновете си с необичаен подарък – издаде своята автобиография, в която е напълно откровен и разкрива куп любопитни моменти от живота си.
Павел Поппандов хвърли истинска бомба: Прави куп пикантни разкрития в книгаПавел Поппандов разкова новото острие на ДОСТ: Ефенди Михайлов, тоз позор за Бога, туй петно (ВИДЕО)Нечуван скандал се разрази в студиото на телевизия „Пик“ между любимия на поколения българи артист П…Mar 9 2017skafeto.com

Знаменитият актьор Павел Поппандов за пръв път се изповядва пред публиката в сензационната книга „Значи съм живял. Автобиография“, която вече е на пазара във всички добри книжарници с логото на издателство „Милениум“, съобщава вестник „Ретро“. В автобиографията си един от всенародните любимци, изиграл знакови роли в български филмови класики и театрални постановки, разкрива незабравими случки от снимачната площадка, както и любопитни моменти зад кулисите и зад кадър.

Книгата е посветена на всички големи личности, с които Поппандов се е срещал в богатата си професионална кариера – актьори, режисьори и сценаристи, драматурзи, сред които Валери Петров, Недялко Йорданов, Людмил Кирков, Методи Андонов, Велко Кънев, Тодор Колев, Кирил Господинов, Георги Калоянчев, Пепа Николова, та дори и световната киноикона Клаудия Кардинале, с която също е снимал…

Почитателите му ще научат интригуващи истории от снимачната площадка на „Оркестър без име“, „Васко да Гама от село Рупча“, „13-та годеница на принца“, „Равновесие“, „Щурец в ухото“, „Двойникът“, „Вчера“ и много, много други.
Как е създадена легендарната формация „Клуб НЛО“? Как са се развивали във времето отношенията между Павел Поппандов, Георги Мамалев и Велко Кънев?

Как се роди легендарният „Трендафил Акациев“ и как Поппандов пое щафетата на героя от Тодор Колев?
„Значи съм живял“ дава неочаквани отговори на всички тези въпроси.
В изповедалния том Поппандов открехва завесата и на личния си живот, споделя спомени от детството и юношеството си, както и приключенията си като млад студент по актьорско майсторство, превърнал се в едно от знаковите лица от сцената и големия екран за поколения българи.

Премиерната автобиография, пропита с типичното чувство за хумор и самоирония на Павел Поппандов, е илюстрирана с богат снимков материал от неговия личен архив. Между страниците читателите ще открият и уникален QR код, който ще ги отведе до специално документално видео, показващо процеса по създаване на книгата.

„Значи съм живял”, е равносметката, която актьорът прави с помощта на журналиста Симо Русев. А в началото споделя колко важни са другите, за да живееш.
Другите и публиката – тези две неща, те правят актьор, правят те Аз. И определят големината на буквите ти“, казва той.Нов скандал с Евгений Михайлов! Обиден е на Поппандов за „Ефенди“, нахлу в редакция (СНИМКА)В пореден скандал се забърка кандидатът за депутат в 44-ото Народно събрание Евгений Михайлов. Новот…Mar 23 2017skafeto.com


loading...