На фона на битката с палатките и караваните, която министърът на туризма Николина Ангелкова поде и тази година, на фона на заканите на ресорния вицепремиер Валери Симеонов, че ще премахне гащите и чорапите от главните улици на курортите, във Фейсбук усилено се споделя една снимка, контекстът на която трябва да илюстрира действителността по Черноморието. Която може да се обрисува само с фразата от един култов български филм – „Прасета не може, а кучета и котки може!“. В конкретния случай перефразата би прозвучала така: палатка не може, а хотел върху пясъка може!София настръхна от възмущение: Арестуваха с тлъст подкуп кметицата на Младост Десислава Иванчева (СНИМКИ и ВИДЕО)Кметицата на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева е задържана за получаване на подкуп, съобщ…Apr 17 2018skafeto.com

Става въпрос за направената от птичи поглед снимка на комплекс „Оазис ВИП клуб“, разположен в Слънчев бряг на… самата плажна ивица, на няколко метра от морето.
Комплексът е собственост на „Галакси инвестмънт груп“ ООД, собственост на Антон Щерев и Атанас Петров, по-известни в публичното пространство като основателите на „Винпром Пещера“ или направо „пещаците“. „Oasis VIP Club е разположен в Слънчев бряг, с прекрасен изглед към морето и стария град на Несебър. Уникалното съчетание между перфектна локация, архитектура и интериор го е превърнал в неповторимо място за почивка и прекарване на свободното време“, рекламира сама хотелския си комплекс „Галакси“.

В booking.com пък „Оазис“ е описан така: „Това място за настаняване е на 1 минута пеша от плажа. Комплекс Апартаменти Оазис ВИП клуб се намира до плажа в Слънчев бряг“. Въпреки че видимо се намира на самия плаж.
А самият хотел използва морския пясък за терасите си. В историята около построяването на „Оазис“ има и едно разпореждане на ДНСК за събаряне, което обаче мина през съда и бе отменено.
За сравнение, ако решите да разпънете палатка на „Корал“, съдът може да ви глоби с 300 лева. Както се случи преди няколко дни с музиканта Васил Гюров.
Източник clubz.bgЛична и крайно откровена изповед: Уважаеми сънароднико ром! Опитай да живееш като менУважаеми сънароднико ром!
След всичко, което съм чувал от теб (а то никак не е малко), последното, к…
Apr 27 2018skafeto.com


loading...