https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Спокойният град Грабещиц беше застигнат от вестта, че огромна бяла акула се появи близо до един от плажовете по крайбрежието, предава македонското електронно издание „Курир“.Oгромна акула бе намерена с откъсната глава от по-голямо животно (Снимка)Рибар е намерил огромна глава откъсната от акула в океана, предизвиквайки страхове, че може да има д…Mar 29 2019skafeto.com

В Грабещиц, населено място близо до Шибеник, на самия бряг е заснета огромна бяла акула, съобщава pochivka.blitz.bg. Видеото публикува хърватският портал Index, който се сдобил със записа от очевидец.

Съобщава се, че видеото е направено на 6 юни около 16.00 часа. „Не сме виждали нищо подобно на тези места“, казва човекът, който е заснел акулата по крайбрежието на Адриатика, цитиран от медиите.

През май сърфист беше убит от акула на брега на Индийския океан на френския остров Реюнион.

През юни мъж успя да заснеме от терасата си, която се намира на 28-мия етаж, как жена плува до акула. Уникалният видеоклип е заснет в района на Панама Сити Бийч във Флорида.

Мъжът видял през прозореца си какво става и решил да снима. В този момент разбрал, че жената, която плува в океана, не вижда акулата край нея и започнал да вика за помощ. Така й спасил живота.

Нов вид праисторическа акула бе разкрит от учениСветът на динозаврите току-що стана малко по-странен с новооткрития вид сладководна акула, чиито мал…Jan 27 2019skafeto.com