влак Германия машинист гара

Машинист, който след проверка на контролните органи е дал положителна проба за алкохол, е пропуснал да спре управлявания от него влак на гара по маршрута между Хамбург и Лайпциг в Германия, съобщават немските медии.

Документите за правоуправление на пияния машинист са били взети веднага, а по случая е започнало разследване от Федералната железопътна администрация в Германия. Пияният мъж не е спрял на жп гара във Витенберг. Говорител на железопътната компания се извини на пътниците за причиненото неудобство.

Националният железопътен превозвач „Дойче Бан“ обяви, че има „нулева толерантност“ към подобни деяния. Има абсолютна забраната към машинистите в Германия да употребяват алкохол по време на служба. В кръвта на въпросния мъж са били отчетени 2.49 промила алкохол. След като службите са установили употреба на алкохол, веднага са отстранили машиниста и на негово място е дошъл друг. Влакът е пристигнал в Лайпциг със закъснение от 65 минути.

Швеция хвана цаката на бежанците и икономическите емигранти! Хиляди бягат от там! Вижте какШвеция май откри начин да се справи с имигрантите! От януари до март 2017, цели 4542 мигранти са отт…Mar 24 2017skafeto.com

loading...