перките граф игнатиев

Стартирана е процедура по подмяната на „перките“ на улица „Граф Игнатиев“ в София, съобщава bTV. До мярката се стигна, след като преди дни отново имаше пострадал – жена се спъна в тях, а разгневеният й съпруг беше арестуван заради опит да ги разруши.
Подменят с колчета перките по "Графа"От Столичната община посочват, че след обяд започва подготовката за подмяната на трамвайните ограничители с 60-сантиметрови чугунени колчета. Припомняме, решението беше взето още през април, но досега така и не беше осъществено.

Кметът Йорданка Фандъкова обясни, че забавянето се дължи на факта, че е трябвало първите партиди от новите ограничители да се произведат.
Подменят с колчета перките по "Графа"

Тя поясни, че колчетата са купени от общината, но работата няма да се плаща от нея, а от изпълнителя.
Интересни и необичайни идеи за романтична среща в СофияСтолицата на България е място, което може да предложи купища дейности за една  вечер навън с приятна…Aug 8 2019skafeto.com

Разгневеният съпруг, който откърти няколко от перките и беше задържан за 24 часа заяви, че съжалява за постъпката си, но все пак е доволен, че е постигнал търсения резултат – да се предотвратят бъдещи инциденти.

По информация на Софийската районна прокуратура срещу него е повдигнато обвинение за унищожаване или повреждане на чужди вещи.
Невероятна находка на малка уличка в СофияТайна от миналото изникна на пъпа на София. Това коментираха днес софиянци и гости на столицата. При…Jul 31 2019skafeto.com

loading...