Слави Трифонов жена ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип за празника

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с неприлично скъпа придобивка, досущ като на някой арабски шейх – чисто нов черен джип „Мерцедес – Бенц“ G класа 4х4 за около 500 000 лева, пише седмичникът „Уикенд“.Пълен обрат: Слави Трифонов остава в Би Ти Ви при едно условиеОчертава се обрат в намерението на Слави Трифонов да се раздели окончателно с Би Ти Ви – телевизията…Jun 13 2019skafeto.com

Дългия е сред първите нашенци, собственици на подобен свръхлуксозен, брониран всъдеход, последен писък на автомобилостроенето. Подобен джип притежава и дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който обаче е решен в жълт цвят. Джипът на Слави с немска регистрация D GD, а сатанинският номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца.
Показаха новия мощен джип на Слави, шоуменът врътна номер на КАТ

Концернът „Мерцедес“ произвежда вископроходимите всъдеходи тип „кубче“ по поръчка на бизнесмени предимно от арабския свят. Слави се спрял на него най-вече заради безупречната безопасност на пътя, която гарантирал.
Показаха новия мощен джип на Слави, шоуменът врътна номер на КАТ

Доставили му автомобилното бижу по поръчка направо от завода в Грац миналата есен. Трифонов отново шофира сам возилата си от автопарка си, след като направи операция на очите си в австрийска клиника. Дългия вече нямал проблеми със зрението и ползвал услугите на личен водач само при пътуване на по-далечни разстояния.
Показаха новия мощен джип на Слави, шоуменът врътна номер на КАТ

Сред най-големите екстри на уникалното возило е специален стоманен ролбар отзад, който предпазва джипа от удари и го прави идеален при офроуд. Пътната безопасност се повишава и от наличието на „асистент при шофиране“. Системата помага най-вече при шофиране през нощта. „Асистентът“ разпознава типичните признаци на умора и невнимание и предупреждава водача визуално със звук или застрашаващ секунден сън.

Интересна подробност е, че Слави шофира новото си возило с немски табели, за да не го глобява КАТ за нарушения. По този начин спестява актове за глоби за превишена скорост. Отделно от това Слави си е спестил и ДДС в размер на около 100 000 лева.Показаха палата на Слави Трифонов в „Борово“ (Снимки)Слави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Лукс…Jun 6 2019skafeto.com


loading...