Слави Трифонов жена ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип за празника

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Шоуменът Слави Трифонов, който се готви да нагази в политиката, бръмчи из софийските улици с неприлично скъпа придобивка, досущ като на някой арабски шейх – чисто нов черен джип „Мерцедес – Бенц“ G класа 4х4 за около 500 000 лева, пише седмичникът „Уикенд“.Пълен обрат: Слави Трифонов остава в Би Ти Ви при едно условиеОчертава се обрат в намерението на Слави Трифонов да се раздели окончателно с Би Ти Ви – телевизията…Jun 13 2019skafeto.com

Дългия е сред първите нашенци, собственици на подобен свръхлуксозен, брониран всъдеход, последен писък на автомобилостроенето. Подобен джип притежава и дъщерята на Ветко и Маринела Арабаджиеви, който обаче е решен в жълт цвят. Джипът на Слави с немска регистрация D GD, а сатанинският номер с четири шестици е най-скъпият в автопарка на учиндолеца.

Концернът „Мерцедес“ произвежда вископроходимите всъдеходи тип „кубче“ по поръчка на бизнесмени предимно от арабския свят. Слави се спрял на него най-вече заради безупречната безопасност на пътя, която гарантирал.

Доставили му автомобилното бижу по поръчка направо от завода в Грац миналата есен. Трифонов отново шофира сам возилата си от автопарка си, след като направи операция на очите си в австрийска клиника. Дългия вече нямал проблеми със зрението и ползвал услугите на личен водач само при пътуване на по-далечни разстояния.

Сред най-големите екстри на уникалното возило е специален стоманен ролбар отзад, който предпазва джипа от удари и го прави идеален при офроуд. Пътната безопасност се повишава и от наличието на „асистент при шофиране“. Системата помага най-вече при шофиране през нощта. „Асистентът“ разпознава типичните признаци на умора и невнимание и предупреждава водача визуално със звук или застрашаващ секунден сън.

Интересна подробност е, че Слави шофира новото си возило с немски табели, за да не го глобява КАТ за нарушения. По този начин спестява актове за глоби за превишена скорост. Отделно от това Слави си е спестил и ДДС в размер на около 100 000 лева.Показаха палата на Слави Трифонов в „Борово“ (Снимки)Слави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Лукс…Jun 6 2019skafeto.com