Залязлата тв водеща Наталия Симеонова тихомълком е намерила начин да си осигури завиден стандарт на живот далеч от светлината на прожекторите. Оправната плевенчанка, за която от години няма място в ефира, се е уредила на длъжност в бившия „ВАИ Холдинг“ на покойния Георги Илиев, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.
Благодарение на своята посестрима – вдовицата на боса Мая Илиева, блондинката се води пиар в една от трите фирми, които останаха в ръцете на Илиева след краха на могъщата корпорация – „ВаиДО 17“. Симеонова на практика нямала задължения към работодателката си, освен да се подписва ежемесечно под фиш за заплата от над 3000 лв. Двете дами отдавна са свързани с крепка дружба, като Мая и Георги Илиев бяха дори кумове на сватбата на Наталия с Денис Ризов. Обществена тайна е, че именно парите на Главния стоят зад първия у нас комплекс от затворен тип край Панчарево, който басистът на „Ахат“ до днес се бие в гърдите, че сам си е построил.Голямата уста на Рачков му изигра лоша шега: Гала разкри колко солено си е платил водещият за шегите в „Капките“Днес в предаването „На кафе“ Ненчо Балабанов гостува на Гала. Двамата застанаха в кухнята на предава…May 28 2018skafeto.com

Междувременно Наталия Симеонова коментира и скандала с изпълнението на стихове на Никола Вапцаров в чалга вариант. „Който не е разбрал още скандала е, че на фона на бясна чалга с типичния ритъм се цитира стихотворение на Никола Вапцаров, от някаква поп-фолк певица, чието име не мога да цитирам. Любитно е, че един от завидните адвокати по авторско право Велизар Соколов – Заки, се е разровил веднага за точната година на смъртта на Вапцаров и от тогава са минали 70 години. Авторското право вече не е валидно, но тук става дума за морален и етичен проблем повече, от колкото за интелектуална собственост и авторско право. Има някои класици, към които никой не може да си позволи да посяга. Лили Иванова не пее стихове на Вапцаров… а това момиче се е осмелило“, каза Наталия Симеонова в ефира на bTV и „Преди обяд“. „Аз съм много негативно настроена към такива експерименти. За мен това е кич- съвместяване на несъвместимото, това са две несъвместими категории. На гърба на Вапцаров една фолк певица придобива популярност“, добави тя.
Източник blitz.bgНедялко Недялков съсече водещия от БТВ: Уважаеми Хекимян, днес не е ден на Европа, днес е денят на ПобедатаБезродие, безпаметност, поголовно.
Хекимян по БТВ обяснява с патос, че днес бил денят на Европа. По …
May 9 2018skafeto.com

loading...