https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Скромната леля Гошка се прочу преди малко повече от година, когато в Испания я споходи невиждан късмет и тя успя да спечели умопомрачителните 67,99 милиона евро от популярната лотария „Примитива“. След последвалата небивала истерия около нея, в момента Гошка се е върнала към нормален ритъм на живот. През изминалото време българката явно добре е премислила какво да прави с парите си, а инвестициите, които е направила дотук, могат да служат за пример на много от нашите новобогаташи.
Оказва се, че всъщност печалбата й е по-малка. След приспадането на 20 % данък, на родената в плевенския градец Искър, на Гошка са останали малко над 54 милиона евро, пише opoznaybulgaria. Противно на очакванията на мнозина, българката е постъпила изключително разумно със спечеленото. Гошка вече си е закупила хасиенда за над 1 млн. евро край Мадрид. Тя обаче често посещава испанската столица, а ако види свой приятел – българин не пропуска да го поздрави и заговори.Мистерията е разбулена! Ето какво се е случило с изчезналата милионерка леля Гошка (ВИДЕО)В Испания разбулиха мистерията около внезапното изчезване на милионерката леля Гошка и близките й. К…Nov 8 2016skafeto.com

Не е забравила и любимото си село Кинтанар дел Рей и своите приятели, които живеят в него.

Точно в това село, в началото на август 2016 година тя удари втората най-голяма печалба в историята на лотарията „Примитива“. Но това не е всичко. Гошка е вложила няколкостотин хиляди евро едновременно като инвестиция и помощ за региона. Тя е била лично убедена да постъпи така от кмета на Кинтанар дел Рей Мигел Гарсия Себриан. Сънародничката ни е разговаряла и постигнала съгласие с местната управа – затова е инвестирала в стопанство и лека промишленост. Така са били създадени и работни места в региона.
По-голямата част от останалите пари са разпределени в испански и чуждестранни банки, други са вложени в недвижими имоти, а трети в бизнес проекти с малък риск, но приемлива възвращаемост.
От думите на познати на семейството в родния Искър се разбра, че леля Гошка е помогнала на синовете си да започнат бизнес с международни превози. Георги и Веселин дълго работели като шофьори на тирове и били наясно с тънкостите в занаята, а сега вече притежавали и собствени камиони и фирма. Мъжът на щастливката Марин пък предвидливо продължил да работи след печалбата, тъй като му оставали само няколко месеца до пенсия, която вече получава от испанската държава.Помните ли леля Гошка, която удари джакпота от 68 млн. евро? Не е за вярване какво реши да направи с баснословната печалбаПрочутата леля Гошка ако не е най-богата българка, то със сигурност е много, ама много нависоко на в…Sep 21 2017skafeto.com