Новини

Помните ли шофьора, който бе осъден за трагедията при река Лим? Застигна го злощастна участ – издъхна зад волана на път (СНИМКА)

Помните ли шофьора, който бе осъден за трагедията при река Лим? Застигна го злощастна участ – издъхна зад волана на път (СНИМКА)

Шофьорът Илия Измирлиев, който бе осъден за трагедията с починалите деца при падането на автобуса в река Лим, внезапно почина, докато шофирал на пътя между Смолян и Пампорово вчера сутринта. 64-годишният Измирлиев е бил зад волана на товарен „Фолксваген Транспортер“, собственост на зет му. „Сигнал на тел. 112 е подаден около 9 часа сутринта. Фолксвагенът е намерен блъснат в мантинела на изхода на Смолян в посока Пампорово до станцията на СБА, а шофьорът е починал на място. Вероятно му е прилошало и докато спре буса, се е ударил на няколко места и след това в мантинелата, защото катастрофата не е толкова сериозна, за да причини смъртта му“, каза шефът на ОД на МВР Смолян Николай Димов. Измирлиев е бил сам в буса. На мястото съвсем скоро е пристигнал медицински екип, полицията е направила оглед, а след това починалият е бил транспортиран за аутопсия в Смолянската болница.Помните ли прелестната Нина от култовия филм „Кавказка пленница“? Продължава да е възхитителна дори на 70 години (СНИМКА + ВИДЕО)Каквото и да се говори за руските филми, много от тях са страхотни. Харесвани и обичани от много пок…Dec 12 2017skafeto.com
Помните ли шофьора, който бе осъден за трагедията при река Лим? Застигна го злощастна участ – издъхна зад волана на път (СНИМКА)

Преди близо 13 години Измирлиев шофираше автобуса от трагедията в река Лим, при която загинаха 12 български деца

На злополучния 4 април 2004 година група от 34 ученици и 16 възрастни се прибират от екскурзия в Дубровник. При завой на планински път, шофьорът изгубва контрол над превозното средство.  Автобусът се спуска около 15 метра по стръмен бряг и пада в коритото на река Лим при сръбското село Гостун, разположено между градовете Биело поле в Черна гора и Приполие в Сърбия. Рейсът потъва за броени минути в придошлата река Лим. Повечето от пътниците в автобуса са деца от в Свищов. Спасени са 38 души, но 12 деца намират смъртта си. За виновен за трагедията бе признат единият от шофьорите – Илия Измирлиев. Съдът го осъди на 7 години лишаване от свобода, но след обжалване присъдата му бе намалена на 4 години, които той излежа.Помните ли Наско, който бе обезобразен от паднал бетон на „Хемус“? Не е за вярване на кого лепнаха вината за инцидентаЯнуарският сняг и лошото време са виновни за инцидент на магистрала „Хемус”, а не институциите, коит…Dec 12 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Една публикация във Фейсбук буквално взриви социалната мрежа и предизвика бурни обсъждания и коментари. Само…
error: Съдържанието е защитено!