Ясен Дараков

Дългогодишният кореспондент на „Нова телевизия“ в САЩ Ясен Дараков е напуснал медията в петък. Това съобщи самият той в социалната мрежа Facebook.

„Приятели, взех решение да освободя Нова от себе си и от днес вече не съм част от настоящия и вече силно подменен екип на новините на медията. Въпрос на принципи. Благодаря на всички колеги за подкрепата досега и успех!“, написа Дараков.

Той работи за Нова телевизия от февруари 2014 година, като паралелно с това е издател и главен редактор на българския вестник BG VOICE и едноименния сайт към него. Дараков отдавна живее в САЩ, в Чикаго.

Миролюба Бенатова напусна Нова телевизия с думите „Честит празник, Бойко Борисов“Разследващият журналист Миролюба Бенатова е напуснала официално Нова телевизия. Това става ясно от п…Jun 13 2019skafeto.com

Напускането на Дараков е поредното след това на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, които си тръгнаха след предложение да подпишат граждански договори, което беше прочетено като опит Нова да може да им спира разследвания и да се разграничава от тях в случай на неприятности като един вид външна продукция, както и на продуцентите Цветомир Семов, който направи име в бившето „Инфо радио“, а после мина и през bTV и Диана Димова.

Тв война: Васил Иванов посече Бенатова и Шикерова„Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно разследване? А колко р…Jun 16 2019skafeto.com

Сътресенията в Нова телевизия започнаха след като телевизията беше купена от Кирил Домусчиев и брат му Георги, като досега официалното обяснение винаги е свързвано с правото на новите собственици сами да изграждат медията.

Извънредно: Миролюба Бенатова и Генка Шикерова изхвърлени от Нова твНова телевизия е прекратила в петък договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова и Генка…Jun 12 2019skafeto.com

loading...