Общо 5 дни ще почиваме за Коледа тази година, но затова пък ще работим навръх Нова година – на 31 декември.
Почивните дни за коледните празници започват още от 22 декември – събота и продължават чак до 26 декември. Официалните почивни дни са 14, 25 и 26 декември. Първият работен ден след Коледа се пада на 27 декември, денят е четвъртък.
31 декември обаче се пада в понеделник, което го прави работен ден. За Нова година ще почиваме само на 1 януари 2019 година. На 2 януари се пада първият работен ден от Новата година.
Празниците чукат на вратата: Ето как ще почиваме тази година по Коледа и Нова година (ТАБЛИЦА)
Празниците чукат на вратата: Ето как ще почиваме тази година по Коледа и Нова година (ТАБЛИЦА)Как да победим глада и да влезем във форма след празниците? Ето няколко полезни хитринки, които ще ви помогнат в битката с килограмитеДа победим глада когато имаме вълчи апетит, е почти мисия невъзможна. Има обаче някои хитрини, които…Apr 15 2018skafeto.com

В края на 2016 години Народното събрание прие промени в Кодекса на труда, с който се прекрати практиката на сливане на делнични дни с празнични уикенди.
На сайта на парламента 31 декември тази година също не е отбелязан като официален почивен ден.
С пускането на няколко дни платен отпуск обаче всеки ще може да си сглоби ваканция, близка по времетраене до тази на депутатите, които по традиция са най-щедри към себе си в това отношение.Без излишни изхвърляния: Проф. Донка Байкова сподели този режим, с който ще свалите 5 кг за 3 седмици след празницитеВодещият диетолог в страната проф. Донка Байкова вече отправи своите съвети за това как да се храним…Apr 6 2018skafeto.com

loading...