катастрофа майка син търговище софия Симеоновско шосе

Известен във Врачанско касоразбивач бил пребит жестоко в сряда през нощта и лекари от ВМА в столицата се борят за живота му. Новината съобщи първо BulNews. Осъжданият многократно за кражби Христо Христов-Муната и още трима атакували фирмена сграда във врачанското с. Оходен, където по техни сведения имало каса с много пари.
От фирмата обаче научили за планирания обир и охраната подготвила засада. Аверите на Муната успели да избягат, но след преследване тарторът бил заловен, бит жестоко с метални пръти и изхвърлен край селото в безпомощно състояние.
За инцидента обаче не бил подаден сигнал и от полицията във Враца научили за случилото се с 51-годишния Христов от здравното заведение, в което бил настанен.
Пребиха жестоко от засада касоразбивач от Враца, борят се за живота му
Снимка BulNews
Д-р Мазнейков би тревога: Мутри ограбиха и пребиха с бухалки момче и момиче на паркинг в София (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)Известният български лекар Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити от мутри младо мом…Jun 11 2018skafeto.com

Назначена е проверка по случая, която още не е приключила, казаха от ОД на МВР във Враца.
Столичните лекари установили, че пострадалият има множество счупени ребра, спукан таз и тежки фрактури на ръцете и краката. Пробити били и дробовете му, а медиците все още не дават надежда за живота му.
Веднага е започнала битка за спасяването на популярния врачански касоразбивач. По неофициална информация вчера Муната е изпаднал в кома и лекарите са предпазливи в прогнозите си за неговото оцеляване.
50-годишният Христо Христов е стар познайник на полицията, тъй като от дълги години се занимава с изпразването на каси. Заради тази своя дейност той е лежал и в затвора, но така и не спрял да практикува този занаят.Пребиха 17-годишен в училище. Биячите били петима от 9-и клас, ето какво отключи агресията им (ВИДЕО)Българското училище отново се превърна в сцена на тежко насилие; 17-годишен ученик беше нападнат и з…Sep 18 2016skafeto.com


loading...