Нов мощен скандал избухна преди минути в бТВ. Телевизията отново не излъчи „Шоуто на Слави“ и предизвика гневна реакция от страна на Слави Трифонов и екипа му. Вместо шоуто в момента върви стар епизод. От телевизията обясниха, че са спрели шоуто заради несъответствие на съдържанието с установените стандарти. В скандалния епизод имаше 35-минутно интервю с разследващия журналист Васил Иванов, който тази сутрин обяви, че си подава оставката от конкурентната на бТВ Нова телевизия заради системно налагане на цензура. От „Шоуто на Слави“ обявиха, че предаването ще бъде излъчено на специална пресконференция в сряда, на която ще присъства и Васил Иванов. Ето как коментира новия скандал журналистът във Фейсбук.Страшен скандал разтърси Нова тв. Топ журналист хвърли оставка, обеща истинска бомба довечера в…Много сериозен скандал разтърси Нова телевизия преди минути. Известният журналист Васил Иванов изнен…Apr 18 2017skafeto.com

„Спряха Шоуто на Слави заради моето участие! Заснехме предаването, разказах и показах неопровержими факти за оказваната върхрху мен цензура от Нова телевизия, публиката онемя.

15 минути преди излъчването Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на БТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути. Той е отказал категорично да се пусне без моето участие. Не мога да повярвам, че БТВ спира предаване, в което журналист от конкурентната медия разказва за цензурата, налагана му в нея. Това доказва, че центъра на политическата цензура(защото аз показах политическа корупция и свързаното с това мое цензуриране) е един и същ. И вече едва ли някой ще се усъмни в думите ми, че съм жестоко цензуриран от 1 година насам. Браво на Слави – оказа се истински мъж. Утре на пресконференция ще повторим предаването, както бе заснето днес. Ще се предава по интернет. Колеги, информация за подробностите – към „Шоуто на Слави“, написа Васил Иванов в социалната мрежа.


loading...