Легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева отправи призив към Бойко Борисов. „В началото се съгласих да стана министър на спорта, но имах условие – спортният тотализатор да е само за спорта. Тогава в един вестник написаха, че съм се отказала и аз наистина се отказах“, обясни Робева в btv.
Тя е в инициативен комитет, който призовава президента Румен Радев да обедини нацията. Робева отправи апел и към Бойко Борисов – да бъде обединител. „Имах наивна вяра, че като изстрадал народ можем да се обединим“, добави Робева.
Не съм се отказала от художествената гимнастика, това са спекулации„, каза легендата. Робева има договор с федерацията по художествена гимнастика на Германия само да помогне, но в момента, в който се появил проблем с очите й, го прекратила за месец.
По думите й можело и сега да помага на Илиана Раева.Румен Радев отвърна на удара: Да пазим авторитета на Плевнелиев, той сам не може да си го опазиВсички трябва да пазим авторитета на президента Плевнелиев, дори когато самият той не знае как да си…Sep 11 2018skafeto.com

Междувременно акад. Георги Марков призова президента Румен Радев да застане начело „на похода към единението на българите“. Известният учен е председател на специално формирания инициативен комитет.
„Инициатори сме на процес, който се надяваме във времето да има конкретни измерения. Има нагласа за единение в обществото, но нищо не се случва“, заяви и Петко Колев, шеф на Общобългарска фондация „ТАНГРА ТанНакРа“.
По думите на бившия зам.-министър на външните работи Любомир Кючуков „има разпад на социалната тъкан“.
Сред членовете на инициативния комитет е и Нешка Робева, която обясни, че децата у нас са разделени на бедни и богати, а агресията сред тях също е пречка за постигане на единение.
Формалният повод за пресконференцията беше 100-годишнината от Войнишкото въстание, като бе обявено, че вече има изградени паметници, с които да се отбележи спирането на братоубийствата.Радев и Деси гуляят в баровски ресторант: Президентът и жена му се забавляват с приятели, напук на драмите с баща муРумен Радев очевидно не е взел присърце катастрофата, която баща му спретна на кръгово кръстовище в …Sep 9 2018skafeto.com


loading...