Слави телевизия

Популярният телевизионен водещ Слави Трифонов и екипът му от сценаристи в „Шоуто на Слави“ са взели едно от най-важните си решения. След скандалите с цензурата и свалянето на 2 от предаванията заради разногласия с бТВ, Слави и хората му са решили да направят собствена телевизия, съобщи „България днес“, позовавайки се на източници от екипа.

Както е известно, Трифонов даде извънредна пресконференция, на която пресъздаде на живо спряното предаване с участието на скандалния разследващ журналист Васил Иванов. Ръководството на бТВ свали епизода с мотива, че съдържанието му не отговаря на утвърдените стандарти. Тогава на журналистически въпрос Дългия отговори, че има договор с бТВ и е длъжен да го спазва.Играта загрубя. Валери Симеонов унищожи Слави Трифонов и го заплаши със съд, ако…Преди още да са разрешили конфликта си с бТВ около второто спиране на предаването „Шоуто на Слави“, …Apr 19 2017skafeto.com

„Не хвърлям боб, като ми спрат предаването. Като му дойде времето, ще говоря за моето бъдеще“, каза още Трифонов, което веднага породи предположения, че планът му за собствена телевизия е в ход.

Феновете на „Шоуто на Слави“ със сигурност ще подкрепят новия проект. Това стана ясно по време на директното предаване на пресконференцията, когато десетки зрители призоваваха Слави Трифонов със съобщения в чата да се махне от бТВ и да създаде свой продукт, където никой няма да има възможност да му налага цензура.

От екипа на шоумена вече били готови с концепцията за телевизионен канал и се оглеждали за хора, които да подсилят състава.Гледайте на живо брифинга на Слави Трифонов! Васил Иванов казва истината за цензурата и… (ВИДЕО)Започва очакваната с огромен интерес пресконференция на Слави Трифонов и екипа у от „Шоуто на Слави“…Apr 19 2017skafeto.com


loading...