Преди малко шоуменът Слави Трифонов публикува на страницата си във Фейсбук текст, който със сигурност е шокирал и изправил на нокти политическият елит у нас. В него водещият на „Шоуто на Слави“ обяви, че кастингът за политическия му проект „Има такава държава“ на практика е приключил, а резултатите от него са обнадеждаващи за Дългия. Трифонов уточнява, че започва нещо като месец на промяната, като през това време той периодично ще представя в социалната мрежа талантливи българи, с които се е срещнал и на които очевидно ще разчита за реализирането на мащабния си проект. Ето и текста на Слави Трифонов във Фейсбук, който публикуваме без редакторска намеса.
Преди минути. Слави Трифонов приключи с кастинга и шокира политиците: Идва месецът на промяната с "Има такава държава"Проф. Божидар Димитров излезе от болницата и хвърли истинска бомба за Слави Трифонов и движението „Кан Кубрат“Бившият директор на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров хвърли истинска полит…Feb 6 2018skafeto.com

Засега никоя от действащите политически сили не е излязла с коментар по темата.

„Уважаеми сънародници, в три последователни дни аз, професор Раденски от университета Чапман, Южна Калифорния, доктор Нинов – декан на университета “Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина, уважавани професионалисти в света, имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и – буквално – от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа. Срещнахме се с невероятни хора и сме абсолютно сигурни, че това е една нищожна част от изумителните българи.
В следващия месец на моята фейсбук страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка.
Повярвайте ми – има такъв народ.Слави Трифонов пусна клип и написа във Фейсбук нещо, от което всеки истински българин настръхва (ВИДЕО)След като обяви, че ще реализира политическия си проект и вече стартира кастинга за нови лица в обще…Jan 31 2018skafeto.com

loading...