Президентът на Република България Румен Радев смени Деси Радева с Дарина Радева за театрална премиера. Държавният глава със своята голяма дъщеря, министърът на културата Боил Банов и заместник-кметът на Столична община доц. д-р Тодор Чобанов, аплодираха на крака артистите от вдъхновяващия спектакъл на младата Анастасия Събева – „Кралят Елен“, пише Канал 3. Къдрокосота красавица е запалена по театъра. Тя е част от трупата на 35 СОУ, която изнася представления у нас и в чужбина на френски език. Вероятно и това е причината държавният глава да предпочете нейната компания пред тази на втората си съпруга Десислава Радева.
След бурните овации, президентското семейство не скри вълнението си и приятната изненада от работата на младите театрали, поздрави целия екип за усилията и пожела „На добър час!“ на Христо Мутафчиев и на екипа на Съюза на артистите в предстоящите събития на Салона.
Президентът Румен Радев за първи път показа голямата си щерка Дарина, ето по какъв повод (СНИМКИ)
Президентът Румен Радев за първи път показа голямата си щерка Дарина, ето по какъв повод (СНИМКИ)След като посече президента Румен Радев, премиерът Бойко Борисов отправи тежка закана от Мюнхен (ВИДЕО)Министър-председателят Бойко Борисов в момента е в Мюнхен, по повод традиционната Конференция по сиг…Feb 16 2018skafeto.com

Представлението се състоя по повод официалното откриване на Софийския театрален салон 2018.
Министърът на културата Боил Банов благодари на Христо Мутафчиев, на неговия екип и на ръководството на НДК за решението Софийският театрален салон да бъде открит в Театър „Азарян“. „Аз го чета като ясен, дебело подчертан знак, че Националният дворец на културата ще продължи устойчиво да развива политики изцяло в областта на българските изкуства”, отбеляза министърът и допълни, че „Софийски театрален салон се превърна в празник за всички нас, ние го очакваме всяка година, сигурен съм, че ще имаме възможност да видим много интересни спектакли”.
Източник blitz.bgПрезидентът Румен Радев с тежък гаф при посещението си в Армения: Подведоха ли държавния ни главаПрезидентът Румен Радев и администрацията му сътвориха сериозен гаф при посещението в Армения. Изнен…Feb 14 2018skafeto.com

loading...