температури юли риск от градушки

В последния ден от тази седмица ни очаква слънце и топло време. Разкъсана облачност ще има над Централна и Източна България. Синоптиците предвиждат температури между 25 и 30 градуса, в района на столицата – около 25. Новата седмица на месец юли ще ни посрещне с по-високи температури.

На Джулай морнинг ще бъде слънчево в цялата страна, а максималните температури ще достигнат 30-35 градуса. Във вторник живакът ще скочи с още 1-2 градуса и ще бъде още по-горещо – на места в Южна и Североизточна България – до около 36-37 градуса, за района на София – 32, по Черноморието – 29-31 градуса.

В сряда ще е още по-горещо, като на места в Южна България, предимно в Благоевградско, Ямболско и Старозагорско, термометрите ще показват 39-40 градуса. В североизточните райони температурите ще бъдат около 31 градуса. Очакват се и гръмотевични бури. В Северна България в сряда също ще има места с температури около 36 градуса. За района на София дневната температура ще бъде около 30 градуса.

Кои са трите зодии, които ще изживеят щур летен флирт този сезон?Лятото е на крачка от нас, а температурите вече са съвсем адекватни за излежаване на плажа с коктейл…Jun 7 2018skafeto.com

В четвъртък се очакват краткотрайни валежи и гръмотевични бури в по-голямата част от страната. На местата с валежи ще стане по-прохладно, с температури около 29-33 градуса. В южните части на страната отново се очакват горещини – 37-38 градуса.

В петък има вероятност да превали и прегърми в следобедните часове в Западна и Централна България.

В събота и неделя валежи не се очакват. Максималните температури ще бъдат около 29-35 градуса.

Направете лятото си незабравимо – 14 страхотни идеиЛятото на 2019 най-после е факт! Слънцето започна да осветява все по-дълго нашите дни, температурит…Jun 15 2019skafeto.com

loading...