Милен Цветков

Изгоненият от Нова телевизия водещ Милен Цветков е изпаднал в тежка депресия. Култовият тв водещ ходи с посърнал вид, гледа мрачно и кисело и се чуди с какво да уплътнява свободното си време. Преди дни Милен бе забелязан от фотографите на „Ретро” да пътува с колата си към къщи. Щом паркира обаче, той остана дълго време във возилото, загледан в една точка, и очевидно нямаше желание да се прибира у дома си. Когато най-накрая излезе от колата, започна невъзмутимо да се загащва на улицата – поведение, недопустимо за публична личност. Милен се захвана с отегчение да чисти боклуците от возилото си, след което сипа течност за чистачки и с неохота се прибра.
Според запознати Цветков отново се е приютил под крилото на стария си приятел – бизнесмена Димитър Пачеджиев.
Прокуденият от Нова тв Милен Цветков в тежка депресияМилен Цветков обречен на глад заради кредит: Уволненият водещ във война с Нова телевизия за обезщетениеПопулярният водещ Милен Цветков се намирал в безизходица, след като неотдавна от Нова телевизия офиц…Aug 30 2018skafeto.com

Крупният производител на салами и консерви с русенско варено дори бил обзавел кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Александър Стамболийски“ в столицата, където на спокойствие да готви нови медийни проекти, за да не пропилява таланта си. Творческите идеи на Цветков обаче в момента били в пълен застой и той уплътнявал времето, като от време на време помагал във фирмата на авера си.
Милен има опит в областта, тъй като вече работи за Пачеджиев в средата на 90-те години на миналия век. Тогава младият журналист напусна БНТ след скандал, тъй като му подменяли тестето с новините с протоколни сводки за правителството на Жан Виденов. Тогава отвратеният Цветков си взе шапката и повече от година беше дистрибутор към цеха на приятеля си в село Горни Лозен, като се превърна в една от атракциите на София с бусчето си, пълно с кренвирши и луканки.Скандалът става грандиозен: Слави Трифонов изригна във Фейсбук. Ето защо Нова тв свали Милен Цветков от ефирЕто какво написа преди минути Слави Трифонов във „Фейсбук“:
Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от…
Jun 27 2018skafeto.com

loading...