Птичият грип си е ветеринарен проблем. От него не боледуват хората, а птиците. Това заяви в ефира на Нова тв проф. Тодор Кантарджиев. На въпрос на Виктор Николаев, дали може да е опасен за хората, при положение, че се изтеглят яйца от пазара, експертът се изнерви:
„Хайде да не плашим хората. Изтеглят яйцата, не защото ще са заразени хора. Някои просто ще си купят яйца от магазина, ще ги счупят и ще ги дадат на животните си. Много вероятно да заразят животните си“, добави той.
Съветвам всички хуманни лекари да си мълчат по въпроса за птичия грип. Това засяга птиците, не хората. Това не касае човешкото здраве. Опасно е, ако част от генома на този грип, влезе в генома на човешкия грип, но сега такъв няма“, каза Кантарджиев.Мартин Карбовски: Върни парите, кучко! Водещият Хекимян се пресяга към нея и я зашлевява с опакото на ръката сиЗаместник-министър е и е жена.
Дава интервю в сутрешен блок.
Докато говори и се усмихва, водещият Хе…
Jun 20 2018skafeto.com

Николаев и Аделина Радева решиха да го разпитат и за опасността от салмонела. „Ама много компетентни въпроси задавате. От началото на предаването много медицински се изразявате, все точно“, заяви Кантарджиев иронично по адрес на водещите и продължи: „Салмонелата си е лятна инфекция, характерна за бита ни. Това, което трябва да се прави – всяка животинска храна през лятото, трябва да е добре термично обработена. Храна не трябва да остава извън хладилника„, каза той и потвърди за случаи на салмонела в няколко детски градини.
„Миналата седмица имаше взрив в един град. 12 души имат сифилис, няма да ви кажа кой е. Лошото е, че има бременни със сифилис. Лекарска тайна е кое е мястото“, добави той.
Източник blitz.bgНе е за вярване какво реши да направи Ани Салич след толкова години. Водещата изуми всички с решението сиАни Салич показа, че възрастта няма значение. Любимото лице от екрана на Нова телевизия е решила да …Jun 13 2018skafeto.com

loading...