Новини

Проф. Константинов изригна: За атентатите е виновен Западният свят, а терористите трябва да бъдат безмилостно унищожавани (ВИДЕО)

Проф. Константинов изригна: За атентатите е виновен Западният свят, а терористите трябва да бъдат безмилостно унищожавани (ВИДЕО)

За вълната от терористични атентати, която тормози цяла Европа вече от години, основна вина имат ръководителите на Западния свят. Това обяви проф. Михаил Константинов в предаването „Тази сутрин“ по БТВ по повод атаките в испанската провинция Каталуния. 13 души загинаха в столицата Барселона, атентати имаше още и в градчетата Камбрилс и Алканар. „Лидерите на Запада позволиха в Европа да нахлуят хора с чужда цивилизационна нагласа и разрушиха Северна Африка, Ирак и Сирия. Когато бесни кучета разкъсват овце от стадото, не са виновни нито кучетата, нито овцете, а овчарят. Слава Богу, България засега остава настрана от опасността от атентати. Причината за това е проста – нашите мюсюлмани са работещи хора. Освен това те живеят тук от стотици години, не са дошли в последно време и не разчитат на социални помощи“, отсече проф. Константинов.Нова атака в испански град, убити са петима нападатели. Каталуния е скована от страх – терористите удариха три пъти за 24 часаТерористите нанесоха нова атака в испански град. Около час след нападението в Барселона, при което з…Aug 18 2017skafeto.com

Той предложи и решение за проблема с терора, който залива Европа

Според него е задължително семействата на атентаторите да се депортират. Така терористът ще е наясно, че когато отива да убива, ще вреди на своето семейство. „Самите терористи пък трябва да бъдат безмилостно унищожавани. За съжаление в момента ги борим с плюшени играчки“, каза още проф. Константинов. Според него българските управници са взели адекватни мерки за опазването на нашата граница. Като мярка срещу корумпираните полицаи, които въртят бизнес с прекарване на нелегални мигранти срещу заплащане, математикът предлага да се изпрати на границата армията ни.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Днес ще ви предложим една феноменална рецепта. Става бързо и лесно, а резултатът е невероятен.…
error: Съдържанието е защитено!