Путин се жени

Руският президент Владимир Путин изненада всички по време на днешната си голяма пресконференция с разкритието, че ще се жени. Той обяви това като реакция след въпрос на един от журналистите, който се интересуваше дали руският президент има намерението отново да се ожени. И ако да – за кого.

Путин отговори с усмивка, че ще се ожени „рано или късно“.
„Бяхте женен, имате ли намерение да го направите отново? Кога и с кого“, попита журналистът. „Той е женен и иска да сме еднакви“, разсмя се Путин, визирайки брачната халка на репортера. „Ще ви го кажа ясно, аз съм честен и порядъчен мъж, така че ще трябва рано или късно да се оженя“, добави президентът.Владимир Путин не ползва GSM телефонРуският президент Владимир Путин не ползвал мобилен телефон, стана ясно от заявление на говорителят …Dec 20 2018skafeto.com

За това коя може да е бъдещата невеста той не каза нищо. През 2014 година той се разведе след 30 години брак с бившата стюардеса Людмила, от която има две дъщери – Мария и Екатерина.

Президентът пази грижливо личния си живот. „Имам свой живот и няма да позволя някой да рови в него“, обявявал е неведнъж той. След развода си той се появява сам на обществени места.

И все пак, тайнствената приятелка на Путин явно съществува. Медиите успяха да я уловят само веднъж, след като опитаха да заснемат жена в колата на руския президент. Той обаче успя веднага да затвори вратата на автомобила и така на снимката се вижда само червената дамска чанта на жената, но коя е тя, никой не знае.Американски разузнавач хвърли истинска бомба: Румен Радев е част от план на Путин за доминацияБългарският президент Румен Радев е част от план на Путин за доминация, твърди американски разузнава…Dec 6 2018skafeto.com


loading...