Продуцентите на „ВИП Брадър“ се свързали с Васко Найденов и го кандърдисвали да влезе в Къщата, но в крайна сметка не успели да получат съгласието му.
„Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи. Дано само някой де не се опитва да си прави реклама на мой гръб. Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще го обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ“, заяви пред „Уикенд“ певец №1 на републиката.
От „Като две капки вода“ също са канили Кеца. Лично Магърдич Халваджиян му звъннал, за да му предложи да се изяви в шоуто, но Васил отхвърлил и тази оферта.Помните ли Пламен Медаров от ВИП Брадър? Тежка мания обсеби бизнесмена, не е за вярване какво е почнал да отброяваСпомняте ли си един от най-атрактивните участници в изданието на ВИП Брадър за 2013 година Пламен Ме…Nov 14 2017skafeto.com

„Не си спомням точно за какво ме искаше – за жури или за участник. На за каквото и да ме молят, просто нямам възможност да откликна. Преди години бях председател на журиращата комисия в „Байландо” и три месеца бях плътно ангажиран, та знам какво е. Изглежда лека работа, но не е, а трябва да си непрекъснато на снимки. Имам екип, с който работя по концерти и участия, и който трябва да се прехранва. Дори, когато на мен не ми се пътува и не са ми нужни пари, аз съм длъжен да осигурявам хляб на тези 12 души със семейства и деца. Какво ще правят те, докато аз имам ангажимент в телевизионен формат?“, пита реторично Васил.
Източник bgdnes.bgНякакъв ужас, някакъв ад! Тото от ВИП Брадър вцепени всички, като разказа какво ужасно детство е прекаралИзключително странно и доста ужасно детство е прекарал рапърът Йонислав Йотов – Тото. Именно той е с…Oct 18 2017skafeto.com

loading...