Българското бебе, което преди близо година и половина проплака на борда на самолет на 12 000 метра височина, се готви за нов, голям полет в живота. След дни момчето, станало гражданин на света, заминава за Колумбия, където ще живее с майка си, предаде Нова тв.
Година и четири месеца по-късно Николай е в Пазарджик и вече прави първите си стъпки в живота и се опитва да говори. Необичайната съдба го превърна в дете на света. Неочаквано и противно на лекарските прогнози, той се роди на борда на самолет на „Луфтханза“ по време на полет от Богота до Франкфурт.
За късмет на майката сред пътниците в самолета имало трима доктори, които й помогнали. Ражда за около половин час.Малките българчета са нашето бъдеще! Нека се насладим на таланта на тези прекрасни деца (ВИДЕО)Фолклорът е едно от нещата, които формират българско самосъзнание в нас, българите. Има семейства, в…Dec 12 2017skafeto.com

„Има нещо, което до ден днешен аз не мога да си го обясня. То е необяснимо. Докторът, който ме изроди, се казва Николай. Той е роден в деня, в който и Николай е роден. Имаше въпроси дали е кръстен Николай на лекаря. Отговорът е не. Николай е кръстен на дядо си – съвпадение”, разказва Десислава Хрусталева.
Бебето се ражда с риск за живота – в осмия месец и на височина от 12 000 метра над Атлантическия океан. Капитанът на самолета спасява живота му, като сменил курса и приземил машината на летището в Манчестър.
Николай е единственият българин с уникален акт за раждане, в който вместо град има географски координати. Мечтата на майката, която е мениджър на рафинерия за злато в Дубай, е един ден той да стане пилот. Авиокомпанията, в чиито самолет той е поел първата глътка въздух, ще поеме обучението му.

Саудитска принцеса разкри: Осиновените от нас българчета стават роби, младите момичета са експлоатираниПринцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф направи шокиращи разкрития за страната си. Красивата принцеса о…Nov 26 2017skafeto.com

loading...