Плеймейтките Златка Райкова и Джулиана Гани са се зарекли да заведат дело за клевета срещу гримьора Валентин Кулагин веднага щом излезнаха от Къщата на Биг Брадър. Двете гърли са пазарили Брадъра да ползват услугите на адвоката на шоуто. Сексбомбите са засегнати от думите на гримьора, който при телефонния разговор с приятелката си Никита Джонсън в лайфа от петък заяви – „Това са едни бивши проститутки, които са влезли в къщата, за да изчистят името си“, визирайки точно Райкова и Гани, пише Телеграф.
Клеветите му веднага провокираха актуалния мъж на Русата Златка – Благо Джизъса, който направо полудя от яд и се закле, че ще го пречука. „Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам, в Биг Брадър“, обяви пенсионираният футболист.

Веднага след края на шоуто Малката Джулка и колежката й са поискали среща с адвоката на предаването, за да обсъдят как да му заведат дело по най-бързия начин.
Албена Вулева също влезе в истерия от появата на хасковлията и почна да напада Никита за пореден път във формата. Всички останаха с впечатление, че живеещата в Швеция татуирана дама се възползва от феновете на Кулагин, прилагайки същата стратегия като неговата във ВИП сезона.
След финала Валентин Кулагин избухна с нов ферман по повод шоуто и финалистите. Ето какво написа хасковлията… Честито на Уош! След Никита, той беше следващия ми фаворит! И в пъти по-добър вариант от всички останали!Съпругата на сензацията във „ВИП Брадър“ Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм!Темнужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов – ЯЯ, заради която той упорито отказва да докос…Nov 29 2018skafeto.com

Моето момиче Никита остана трета и за пореден път се даде зелена светлина на посредствеността, силикона, фалшивостта, престорената доброта. Явно това е печелившия модел – да ревеш по цял ден и да бъдеш страдалец. Лицемерието продължава да царува и въпреки всичките ми опити и жертви, които направих да променя матрицата – никой не иска да излезе от нея. Защо – защото по-лесно се живее във фалш и самозалъгване. Самозамъгляне. Какво показват фактите – в „моята“ къща до финал стигнаха тримата най-големи лицемери, интриганти и клюкарки. Светата троица, както ги нарекох.

Тримата с общ мозък – Наско, Папи и Стефан. Виждаме кои стигнаха до финал и в този сезон – най-фалшивите и престорените. Най-слабите. Защото чувствителност и човечност не се показват само с рев! Сълзите са признак и на слабост! Докога най-големите слабаци ще бъдат сочени за еталон? За пример. За герои. За победители. От това което видях в живота ми, а то е много – със сълзи и самосъжаление не можеш да постигнеш нищо. Абсолютно нищо. Освен победа в Биг Брадър. Мей би. Кратка справка ни показва, че вече трима победители в минали сезони са рапъри. За съжаление българската рап музика е на комично ниско ниво.

Такова е и нивото на повечето изпълнители. И въпреки цялото обществено недоволство за пошлите текстове в рапа и колко пагубно влияе на подрастващите, ето, че точно говорителите на този жанр музика се сочат за любимци на народа. Поуката – България официално е държавата на силикона, рапа И наркотиците. Ние сме едно гето, спряло развитието си. В такова живеем ние, със славната си история, а вероятно скоро ще останем и в историята. Няма да се учудя ако скоро и знамето ни не бъде променено – можем да му сложим едни цици и малко бел прашец за фон. И вместо Райна Княгиня, може да го развее някой с тъмен тен. Viva Bulgaria!Жени Калканджиева разкри каква страшна болест мъчи Никита и какво се случва с участниците в „БИГ Брадър“Жени Калканджиева бе първият изгонен Съквартирант по волята на зрителите от актуалното издание на „B…Nov 25 2018skafeto.com

loading...