Мария Илиева

Мария Илиева тотално скъса професионалните си отношения с продуцента Маги Халваджиян и пристана на конкуренцията.

Ролята на Мария на ментор и жури в музикалния формат „Х фактор“ е в миналото, а поп дивата се съгласи да стане част от екипа на конкуренцията – „Гласът на България“.
Тази неделя участници от отбора на Поли Генова ще излязат на сцената на музикалното риалити като дует, но и в конкуренция помежду си, с изпълнение на две хитови песни на Илиева – „Чуваш ли ме?“ и „Минало“, съобщи вестник „България днес“. Лично музикалната звезда ще присъства на репетициите на младите певци, за да им даде ценни съвети и напътствия.
„Колкото по-смирен и вътрешно убеден във възможностите е един артист, толкова по-успешен е“, споделя част от опита си станалата скоро майка.Халваджиян развъртяха секирата: Солени глоби в „Капките“ за гафа с ТитаЗрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тр…Mar 8 2019skafeto.com

„Мария не беше жури в последния сезон на „Х фактор“, така че най-вероятно няма да е и занапред“, коментира асистентката на Магърдич Халваджиян пред изданието.
Със старта на миналогодишния „Х фактор“ хилядите фенове на реалитито останаха неприятно изненадани от липсата на изпълнителката сред менторския състав. Тогава продуцентите се оправдаха с бременността на смуглата певица, но явно това не е била единствената причина.
След раждането на сина й Александър Мария реши да направи професионално преориентиране и ако сега се появява единствено като гост-ментор, то слуховете твърдят, че от следващия сезон отново ще я видим в ролята на жури, но този път в „Гласът на България“.Ефирът стана бойно поле: Война Слави – Халваджиян„С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави.“

 

loading...