Наум Шопов

Обявеното с фанфари преди няколко месеца съдружие между семействата на Наум Шопов и Даниел Петканов съдружие претърпя пълно фиаско. Идеята им беше да използват популярността си и да развият една от най-могъщите рекламни агенции у нас.

Доскорошните бизнес партньори и приятели Даниел Петканов и Наум Шопов се изпокараха. Двете популярни двойки Алекс и Даниел Петканови и Наум Шопов и Теа Минкова отвориха обща рекламна агенция, която обаче просъществува едва няколко месеца, пише вестник „Телеграф“.Алекс Петканова роди и веднага показа бебето (Снимка)Александра и Даниел Петканови станаха родители на момченце. Александра Богданска-Петканова роди малк…Jan 30 2019skafeto.com

Съвместният бизнес между двойките се е разпаднал още през март, но това не е обявено официално нито от една от страните. В Търговския регистър са налице промените и половинката на Шопов Теа Георгиева Минкова е заличена като управител на рекламата агенция, а екранният д-р Тасев като съдружник на фирмата.

Не е ясно какво е довело до тоталния крах в отношенията между семействата, но според запознати скандалът бил между Дани и Наум и в основата му били пари.

През есента двамата се похвалила, че старират общ бизнес и ще създават нови Инстаграм звезди. Двете двойки често споделяха общи снимки от различни почивки. Уви, приятелството им не изтрая дълго. Последната им обща снимка е от 17 февруари. Малко след това е настъпила и разлъката – както приятелска, така и работна.Даниел Петканов напуска Нова тв: Тъжно ми е, не разбрах как минаха 9 години„8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и …Jan 17 2019skafeto.com

loading...