Босът на БГ продукциите Любо Нейков смени Димитър Рачков с колегата Станимир Гъмов за „Вражалец“. Ролята хич не е случайна – Рачков играе кмета в комедията по Ст. Л. Костов, която безброй са гледали в последните години.
Не се учудвайте, че едновременно гледате Гъмов в къщата на „Биг брадър“ и на театралната сцена – той може да е навсякъде, съобщава вестник „България днес“. Тъй като няма клонинг, му се налага тайно да излиза от къщата на реалити шоуто.
И то не за два часа, а за доста повече – „Вражалец“ летя до Лондон през уикенда, за да зарадва българската общност в английската столица!
Както всеки път, така и сега представлението разби публиката, таланта си отново показаха Любо Нейков, Деси Бакърджиева и останалите актьори.Димитър Рачков си присади коса! 30 бона струва новият перчем на комикаДимитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната процедура около 30 000 лева.
Суетният а…
Nov 12 2018skafeto.com

Сюжета всички го знаят. Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го открият.
Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, всичко се обърква и започва комедия без край!Мария Игнатова показа годежния пръстен от Димитър Рачков: Комикът се е изръсил здраво! (СНИМКА)Огромен диамантен пръстен блести на ръката на Мария Игнатова от няколко седмици. Според близки до тв…Sep 11 2018skafeto.com


loading...