Славната история на Шоуто на Слави
Слави Трифонов

Очертава се обрат в намерението на Слави Трифонов да се раздели окончателно с Би Ти Ви – телевизията, която разпространява шоуто му вече 19 години. Дългия е получил ново предложение да остане в първата частна медия, но не като водещ на собственото си предаване, съобщава агенция „Пик“.Слави Трифонов пусна във Фейсбук статия, която всички споделят сегаПодозренията, че Слави Трифонов и екипът му възнамеряват да се впуснат в политиката след слизането н…Jun 4 2019skafeto.com

Както е известно, миналия месец Слави обяви, че вечерното му шоу слиза от ефир, а последното издание ще бъде на 31 юли. Патосът, с който Трифонов се сбогува със зрителите си, хвърли в шок телевизията, която не бе запозната с решението му да оповести раздялата им.
Пълен обрат: Слави Трифонов остава в Би Ти Ви при едно условие

Часове по-късно медията разпространи официална позиция. В нея тя посочи, че е предложила на екипа да продължи шоуто с нов договор от есента, но изчакват отговора от „Седем-осми“.

В последвалите преговори се е появило предложение „Шоуто на Слави“ да бъде наследено от ново забавно предаване, но без прякото участие на Трифонов. Ако двете страни си стиснат ръцете, този път Дългия ще дирижира събитията зад кадър. Идеята е фирмата му да продуцира ново шоу, което обаче да бъде поверено на Краси Радков.

Засега няма яснота относно точната концепция на новото предаване. Но се предполага, че то ще бъде отново хумористично и ще преобладават скечовете на актьора, който е любимец на публиката с десетките си актьорски превъплъщения, след най-популярните от които са на футболиста Гацо Бацов, Шишо Бакшишо, Отец Нафарфорий, Шиле Попйорданов, Станислав Христов Христосков и др.Показаха палата на Слави Трифонов в „Борово“ (Снимки)Слави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Лукс…Jun 6 2019skafeto.com

loading...