Дивна е взела окончателно решение да сложи край на музикалната си кариера, пише в. „Галерия“. След тежката катастрофа, Дивна изпадна в депресия и макар вече да се съвзема, е категорична, че няма да се върне на сцената.
21-годишната русенка почти не излизала от къщи и смятала, че всички я обвиняват за инцидента. „Постоянно чете негативни коментари за себе си в интернет. Разви фобия и се страхува, че ако излезе от дома си, ще бъде нападната от хейтъри“, разказват нейни близки.
Дивна била убедена, че след инцидента не е останал нито един неин фен, въпреки високата популярност, която доби още на 11 години. „Няма да се върна на сцената“, категорична била младата певица пред продуцентите си. Плановете на талантливата изпълнителка били да се преквалифицира и да се отдаде на учението, което покрай музиката бе оставила на заден план.До едно момиче Дивна: Писмо до младата певица, което истински разтърси и развълнува хиляди в мрежите„До едно момиче Дивна,
Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша за себе си! Но не мога. Може б…
Mar 29 2018skafeto.com

„Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала. Ние се видяхме, говорихме си тийнейджърски неща – за момчета, за гримове, кой какво е чул, кой кого е видял, клюки… Но просто нещата се променят след такъв инцидент. Тя беше от близките ми приятелки“, разказа наскоро Кристин в интервю. Моделката днес се чувства много по-добре, а само преди дни захвърли и патериците.
Въпреки това, възстановяването й ще продължи още дълго.
Кристин е преодоляла и фобиите от автоматични врати и автомобили. Дори наскоро си направи клипче как се вози в колата на своя приятелка. Вече на задната седалка.
Източник novini.bgСлави Трифонов разбуни мрежата: Ако Дивна е карала със 120 км/ч при разрешени 60, да влезе в затвораРазбрах за катастрофата, която е направила Дивна – карала е със 120 километра в час, при разрешени 6…Mar 20 2018skafeto.com

loading...