Бежанец е бил спипан от възрастен пастир да мърсува с коза от стадото му посред бял ден. Срамната история се разиграла в най-горещите дни на август, когато стадото на Младен Кирилов пладнувало под едно дърво, пише седмичникът „Уикенд“, цитиран от „Блиц“.
73-годишният пастир четял вестник и решавал кръстословици, когато установил, че чува странен шум, а едно от хайванчетата липсва. Принципно животните не се разхождали по време на горещите часове, а пладнували на сянка.
Точно тогава пенсионерът забелязал, че една козичка липсва. Почнал да вика: „Милено, Милено“, защото рогатата се казвала Милена, врещенето като отговор не последвало. Стопанинът се заозъртал, притеснен от факта, че ще се върне с животно по-малко у дома. Тогава забелязал, че под едно дърво се разиграва греховна сцена. Мургав мъж бил напъплил козата му откъм опашката.Путин изригна, след като бежанец изнасили 10-годишно момченце в Австрия: Европа е унищоженаРуският президент Владимир Путин излезе от рамките на добрия тон и направи гневен коментар за случва…Nov 4 2016skafeto.com

Перверзникът блъскал здраво и издавал животински звуци. С едната ръка се подпирал на гърба на клетото животинче, с другата го държал за устата.
Дядо Младен си помислил, че содомитът е мургав събрат, каквито в района не липсвали, ала секунди по-късно му светнало, че бил бежанец.
Махай се, бе, гадино! Какво правиш с животното ми? Как не те е срам“, крещял на български възрастният мъж.
Чужденецът така и не се отказал от содомитското си занимание, докато нашенецът не му нацепил една тояга в гърба. Тогава младежът почнал да плаче, да говори нещо на арабски. Последвал нов удар. Дядото удрял и плачел от срама, който му се наложило да преживее.Германия настръхна! Бежанец с 23 деца и 4 съпруги лапа по 360 000 евро помощи. Наглецът отказва да спазва законитеЦяла Германия настръхна от новината за бежанец, който изсмуква от бюджета на бундесрепубликата по 36…Oct 28 2016skafeto.com

loading...