Странна тераса краси фасадата на жилищна сграда в Сливен. Тя е изградена в блок № 41 ж.к.“Дружба“.
Терасата си има врата, покрив, под и дори остъкление. Според жители на блока тя съществува вече години, пише sliveninfo.bg.
Под странната терасата, дело на неизвестен архитектурен „гений“, дори има пейки, на които баби спокойно си говорят.
Съседи обаче коментираха, че архитектурно-строителните дейности на анонимния творец са много опасни не само за него, но и за всички съкооператори.
Пълен потрес: "Гений" на архитектурата сътвори нещо невиждано в Сливен (СНИМКИ)
Пълен потрес: "Гений" на архитектурата сътвори нещо невиждано в Сливен (СНИМКИ)
Никой не вярва, че в тази панелка има приказен апартамент след ремонт (СНИМКИ)На булевард „Пушкин“ в Минск, столицата на Беларус има обикновен панелен блок, построен през 1970 го…Sep 27 2018skafeto.com

По думите им е необходима намесата на градските власти, защото пробиването на отвори и дупки в конструкцията застрашава здравината на цялата панелна постройка.
Неотдавна телевизиите излъчиха подобна фрапантна дейност и в столицата. Там обаче съседи бяха подали бързи сигнали и дейността, която застрашаваше директно конструкцията на жилищния блок, беше бързо прекратена. Възстановяването на първоначалния вид на сградата пък беше извършено изцяло за сметката на поредния български строителен гений.Саниране ли? Пловдивчанин преобрази панелката си в стар български битов стил (СНИМКА)Санирането на кооперации стана тотален хит, когато за първи път стана ясно, че тази инициатива ще бъ…May 12 2017skafeto.com

loading...