Априлово убиха мъж в борисовата градина

Пенка Д., на 35 г. от Карлово, с корени от хисарското село Старосел, е служителката на кредитната институция, която беше арестувана миналия ден и след това освободена срещу 2000 лева парична гаранция. Както съобщи агенция „Блиц“, Пенка е сътворила подла схема. Тя е извикала любовника си, разбили са касата на офиса и са задигнали 8900 лева.Обирът на века: Това е най-големият банков грабеж, организиран някогаБразилия е една от държавите, които са известни с престъпността си. Там масово цари страшна бедност,…Oct 6 2017skafeto.com

Пред полицията жената казала, че някой е откраднал от касата 22 500 лева. По този начин тя е искала да прикрие липсите от парите, за които отговаря. След като взломили офиса, Пенка е дала на любовника си награда за стореното в размер на 3000 лева. При ареста в мъжа са открити 1500 лева, предполага се, че с другата половина той е погасил борчовете си. Пари в служителката не са открити.
Първа снимка на засуканата банкерка, ограбила с любовника си офиса в Карлово

Шефовете на ограбената банкова институция започват финансова проверка в офиса, паралелно с това полицията продължава да работи по случая. Любовникът-съучастник остава в ареста, днес съдът ще гледа мярката му за неотклонение. Както съобщихме, Пенка Д. и любовникът й са имитирали, че друг е извършил обира.

След 5 дни денонощна работа карловските полицаи, водени лично от шефа си главен инспектор Сълко Литов, разкриха схемата. С агенцията се свързаха хора, завлечени от въпросната Пенка Д. Те твърдят, че са завлечени с измама от жената. По наша информация това са хора, които преди време са теглили кредит от въпросната финансова институция.

Години след това Пенка е пазила личните им данни и е кандидатствала от тяхно име. Прибирала е сумите за себе си. Става въпрос за над 80 човека. Още преди инсценировката на обира, фирмата е започнала вътрешно разследване за злоупотреби.Такъв безпрецедентен обир в България досега не е имало: Не е за вярване каква плячка задигнаха бандититеБезпрецедентен обир, който е рядкост не само за България, но и в световен план, е бил извършен в Бла…Feb 13 2018skafeto.com

loading...