Време е да сложим червената точка с едно публицистично предаване за възрастни. До този извод стигнаха категорично в предаването „Господари на ефира“. Повод за това им даде известната журналистка Илиана Беновска, която шокира госта си и зрителите на „Канал 3“, карайки ги да се изчервят до уши от видяното на малкия екран.
Гледаме „Беновска пита“ по Канал 3, за да разберем какви провокации е подготвила Илиана Беновска на събеседника си този път. Е, тя успя да изненада дори експерт по сигурността, какъвто е Красимир Ципов.
Докато говори за „отново възбуждащия се проблем“, тя нажежава обстановката, разтваряйки широко краката си. При такова условие, на всеки мъж ще му се възбуди проблемът.
Поздравления за водещата! Почти показа на госта си целия… Канал 3.
Ето на това му се казва пълна прозрачност в журналистиката.Беновска нажежи мрежата до червено: Hasta la vista, baby! Чао, протестъри! Нали няма да ви видим повече?„Hasta la vista, baby! Чао, протестъри! Нали няма да ви видим повече?“ Това е въпросът на журналистк…Sep 17 2018skafeto.com

Гостът на Беновска Красимир Ципов е народен представител в 41-вото и 42-рото Народно събрание, роден в Пловдив през 1973 г.
В 42-рото Народно събрание е член на Комисията по правни въпроси и Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.
На 5 октомври 2014 г. е избран за народен представител в 43-ото Народно събрание. Със заповед на министър-председателя на Република България Бойко Борисов е назначен на 10 ноември 2014 г. за заместник-министър на вътрешните работи. Със заповед на министър-председателя на Република България Бойко Борисов отново е назначен на 10 май 2017 г. за заместник-министър на вътрешните работи.

Експерти за скандала с Беновска: Гардовете на НСО трябваше да пазят не само живота на президентаНе стихват коментарите на големия скандал, който гръмна по време на последната пресконференция на пр…Jan 19 2017skafeto.com

loading...